Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Call of duty 4 multiplayer problem po instalacji windows 7 (Lagi)

JAROOOO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem dodam że ten problem nie występował na windows Xp sp3.

Ale zacznę od początku padł mi windows xp wiec postanowiłem zainstalować windowsa 7 Ultimate wszystko ok lecz mam problem z grą cod4

Gra działa ok lecz po około 2 minutach gry widzę na lagometrze takie lagi lagometer.jpg trwają one około 8sekund i przestaje i gra chodzi normalnie lecz po około następnych 2 minutach te lagi powstają dalej i tak w kółko ,nie mam pojęcia skąd to się bierze internet mam przez WiFi z Neostrady 1MB/s sieć jest zabezpieczona Windows 7 wczoraj zainstalowany antywirus NoD 32 . a i dodam że w call of duty 2 ten problem także występuje identycznie.

Prosze was o pomoc bo nie da się wygodnie grać w multiplayer przez te lagi.

Pozdrawiam

Config Kompa

pentium 4 3,2 OC 3,4

ram 2gb będzie 3

karta radeon x1950 pro 512mb ddr3 256 bit

Opublikowano

Właśnie że fps mi nie skaczą chyba ze są to nie zauważalne spadki nie wiem co jest możliwe że jakaś aplikacja pobiera neta co jakiś czas

Opublikowano

przeprowadziłem ekspertyzę z tymi fps podczas tych lagów są spadki około 2 do 5 fps wiec co to może być dodam że na windows xp tego nie miałem

Opcja " Edytuj " się kłania.

Opublikowano

Może masz jakiś problem z aplikacją co zużywa zasoby sieciowe? A pingi w jakich granicach? W "uruchom" wpisz sobie msconfig i zobacz, co się włącza przy uruchomieniu, możę jakiś syf?

Cześć :)

Opublikowano

Jezeli chcesz wygodnie pograc to zainstaluj z powrotem Windows XP.Nie dosc, ze wiecej fpsow bedziesz mial to nie bedziesz mial tych lagow.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Masz neta przez WiFi i na dodatek z neo to czego się spodziewasz? Tak samo ma mój kolega, gra normalnie przez jakiś czas, a później lag i koniec zabawy (( też przez WiFi i neo )). Zmień neta na taki, któy idzie bezpośrednio do ciebie (( kabel )).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...