Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Elite kick

hogan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym zreportować pewnego gracza na forum nexona w związku z tym mam jedno pytanie :

-czy jeśli wezmę kilka red ammo (z respa) na FT " Nemexis HQ" to mogę dostać bana?

Opublikowano

Tylko że na niektórych roomach pisze '' No camp on red ''. Mianowicie czyli kampiłeś

obok reda lub na nim to się nie dziw że dostałeś kicka bo zrobiłbym to samo :)

Red nie są tylko dla jednego gracza lecz dla wszystkich ... a za jednego kick to typiar

nie dostanie bana za power lvl :)

sygnayr.png
Opublikowano

tak tylko że nie było takiego napisu na romie..

ja wziąłem 2 redy bez kampy..

on cały czas mówił żeby zostawiać mu redy albo będzie kikał

@edit

jeśli napisze tej osobie "banned" na czacie to nie będę miał problemów?

Opublikowano

Jeśli pisał podobne teksty do '' dont take red OR kick '' to starczy sam ss żeby dostał bana :)

Koleś mający elitkę może napisać żebyś np nie brał redów ale nie może grozić Ci banem :)

Jeśli groził to reportuj a szansa na bana jest ogromna

gdybyś miał mieć problemy za napisanie słowa banned to ludzie którzy dziennie mnie od

haxów wyzywają już mieliby bana ^^

sygnayr.png
Opublikowano

tak tylko że nie było takiego napisu na romie..

ja wziąłem 2 redy bez kampy..

on cały czas mówił żeby zostawiać mu redy albo będzie kikał

@edit

jeśli napisze tej osobie "banned" na czacie to nie będę miał problemów?

Nie będziesz miał problemów na pewno, a w sprawie bana to wątpię czy dostanie bo kto pierwszy ten lepszy, a że on tam campi to jego sprawa z raporta nic nie będzie.

Specjalista
Opublikowano

to jest to samo co napisanie na FT my door or kick

reportuj śmiało, ty nie będziesz miał żadnych nieprzyjemności z tym związanych

za to on dostanie bana, przez to że ma red nabija więcej pkt i dostaje więcej expa, czyli power lvlling + elite abuse

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

slyszalem podobno że za campienie w spawnie redboxow zamiast strzelania i pomagania innym graczom gdy ktoś to ładnie nakręci to jest UNFAIR PLAY czyli 15 d bana ;)

Ja nigdy nie kampie lecz jezeli jest to mozliwe staram sie byc blisko spawna i pierwszy dobiec a jezeli ktos cie za to kicknie ze wzieleś reda to cleary powerleveling --> PERM bann

bez youtuba

Opublikowano

Nic ci nie zrobią jak ja wale z miniguna zmarnuję się całe ammo szybko biegne na górę i je biorę i każdy noob mówi że campie na nim.

logo1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...