Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[build] riven

pat531

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę sie podzielić moim sprawdzonym buildem + runy ale bez masterków :(

Na początku ciśniesz boots of speed i 3 poty potem kupujesz dorans blade chyba ze masz dużo kasy a na linii nie masz prosów wtedy od razu kupujesz The Brutalizer (tłuczek). Potem w zależności czy na linii masz AP czy AD składasz albo Ninja Tabi albo Merkuraile ^^ ja zazwyczaj kupuje Merkurki bo dają nieustępliwość. Potem KW miecz a z niego The Black Cleaver (czarny topór). Potem troche idziesz pod hp więc składasz Phage z którego potem robisz Frozen Mallet. Potem z Brutalizera kleisz Yoummys Ghostblade (widmowe ostrze youmy) ja potem zawsze składam Sunfire Cape albo Warmoga zależy od przeciwników. I na koniec pod armora cisne Atmas Impaler (włócznia atmy)

Co do run to kupuj runy na armor pene + attack ja jeszcze tych run nie posiadam ponieważ wydałem całą kase na runy pod AP.

Mam nadzieję że pomogłem ;)

Pomocnik
Opublikowano

doran lub butki+3potki lub cloth armor+5potek

doran

doran

ninja tabi lub mercury

bloodthirster

guardian angel

frozen mallet

atma

warmog

Masteriers: 21/9/0

Opublikowano

@Isk

Zamiast bloodthirstera lepiej złożyć The Black Cleaver daje attac speed i dmg + pasyw na obniżanie wartości armora co jest bardzo przydatne kiedy posiadasz runy na armor pene.

A ten twój build to widziałem na moba fire

Opublikowano

@Isk

Zamiast bloodthirstera lepiej złożyć The Black Cleaver daje attac speed i dmg + pasyw na obniżanie wartości armora co jest bardzo przydatne kiedy posiadasz runy na armor pene.

A ten twój build to widziałem na moba fire

Właśnie BT lepsze ,bo po co riven atak speed?A sustain tak czy tak musisz kupić więc BT imo lepsze.Ja robię mniej więcej tak:

-start teraz póki nie znerfili doran balde można go brać

-następnie można dokupić kolejnego dorana

-buty sytuacyjne merce/tabi

-BT lub latarnia

-Mallet

-atma

-GA

-najlepiej ten ulepszony hexdringer

Oczywiście dorany sprzedajemy gdy zabraknie nam miejsca .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...