Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat]BF3 Aimbot v1.1 + ESP

Azjata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dzisiaj przedstawię wam cheata stworzonego przez użytkownika InUrFace z forum http://www.unknowncheats.me

Oryginalny temat z cheatem

Funkcje cheata:

-Aimbot - Klawisz ,,F" polecam zmienić klawisz noża na inny ( funkcja nie sprawdzana )

-Norecoil - brak odrzutu

-ESP Boxe - WallHack

- Status wykrywalności PB : Niewykrywalny( z dnia : 4 kwietnia 2012 ) osobiście polenam na serwerach No-PB

UWAGA NIE BIORĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA OSOBY KTÓRE DOSTANĄ BANA NA PB UŻYTKOWNIK KTÓRY ZROBIŁ CHEATA MÓWI ŻE JEST NIEWYKRYWALNY LECZ NIGDY NIE MAMY 100 % PEWNOŚCI !

Instrukcja obsługi cheata:

1. Potrzebny nam będzie program do injectowania np.: Winject , PerX ( można znaleźć na naszym forum )

2. Uruchamiamy grę na serwerze czekamy do momentu kiedy pojawi się nam napis ,,loading level"

3. W aplikacji w której mamy injectować wybieramy z listy ( w przypadku Winject) lub szukamy programu ( w przypadku PerX) BF3.Exe

4. W polu plik Dll do injectowania wybieramy nasz plik który pobraliśmy i klikamy inject.

Sceern Shoty

1334605989-U472488.jpg

Dowlnload

http://speedy.sh/ryUpu/FaceBotFixed.dll

Skan

https://www.virustotal.com/file/2453ed6ac4022afc8d000ba54c8ba69c48b5ceab4c43b56ad00c9867c5b5374a/analysis/

Jest to mój pierwszy temat więc proszę o wyrozumiałość :)

1334584222-U472488.png

Opublikowano

@blacha u mnie jest wszystko ok na dodatek aimbot jest dosyć ,,dyskretny" i nie rozwalasz osoby na 2 końcu mapy lecz osobę która jest widoczna.

@zasuszony gratulacje ! ZAREJESTRUJ SIĘ NA FORUM O CHEATACH RAPORTUJ CHEATY brawo !

Powinienem niedługo dodać link do injectora ale szukam najmniej zawirusowanego winject na którym działam ma wynik 15/42 T-T

1334584222-U472488.png

Opublikowano

mi również tak samo dzisiaj testowałęm na serwerze to aim niestety jak wcisne F to idzie automatycznie do góry celownik pozatym wybiera nóż

Opublikowano

ja nie uzywalem i nie bede bo naprawde trzeba byc ofiara losu zeby sobie nawet w grze nie radzic i musiec uzywac jakiegos gowna zeby tylko zobaczyc wyzsze statystyki

Opublikowano

Po pierwsze osobiście sam nie polecam cheatowania

Po 2 autor pisał że jest niewykrywalny ale nie aktualizował swojego wpisu od 4 kwietnia więc możliwe że juz jest wykrywalny.

Dla osób które dostały bana nie miejcie do mnie żalu bo ostrzegałem że nie ponoszę za to odpowiedzialności i polecam grać na serwerach non-pb ( zostawmy serwery pb dla uczciwych graczy ;) )

1334584222-U472488.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...