Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Ruski klucz

banditek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie dotyczace instalacji bf 3

zamówiłem ruski klucz na allegro..

czy jeżeli pozycze od kolegi płytke bfa z polskim jezykiem to moge dostać bana na originie? ruski klucz do ruskiej plyty czy obojetnie jaka kombinacja? boje sie że jesli mam ruski klucz i wsadze plyte polską dostane bana ;p

jesli ktos moze to niech mnie oswieci

dzieki

Opublikowano

Ostatnio mój kolega kupił ruskiego bfa i pożyczyłem mu płytke z mojego polskiego i nie chciał mu się zainstalować i musiał ściągać.

Może kiedyś coś tu będzie

:D

Opublikowano

no ja sobie elegancko zainstalowalem jeszcze tylko pacz 5 gb sie sciąga :D wiec chyba powinno byc wszystko okej ?

i jeszcze dochodzi problem ze spolszczeniem bo ponoc kolega napisal ze skasowali pliki i trzeba jakies inne pobierac... macie jakies sprawdzone dzialajace ?

i ostatnie pytanie ? czy na tym Rosyjskim kluczu legalnie moge grać zkolegami czy pewnego dnia moge dostać bana nies podzianke ? dodam ze na Originie klucz dodalem prawidłowo a na battlelogu mam ten niby profil swoj ...

Opublikowano

Możesz grać normalnie, ale w każdej chwili możesz dostać bana.

Przynajmniej mi tak mówiono, bo też mam ruski key

Skoro Ci mówili, to łaskawie nie rozpowiadaj plotek.

Opublikowano

Nie dostaniesz bana za samo posiadanie ruskiej wersji, nie rozpowiadaj plotek.

Bany dla posiadaczy RU posypały się grubo na początku listopada, a to dlatego, że zbanowane wtedy klucze zostały zdobyte w nielegalny sposób.

Za posiadanie legalnej wersji rosyjskiej nie dostaniesz bana.

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...