Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 3200IP

kaczorex10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt nie poleca Kassadina ? Jest co prawda instaban na rankedach, co świadczy o jego mocy.

Potężne combo, budowany może być pod anty ap carry (duzo mresa, ap trochę mniej niż w buildzie AP carry) no i ap carry

167161466687770313241.png

Opublikowano

Veigar - najlepszy bomber man na mida moim zdaniem, full combo przeciwko casterowi i dobranoc (im więcej ap ma przeciwnik tym lepiej :))

Ahri też 1vs1 na midzie kosi, dodatkowo AoE spelle przydatne do teamfightów :)

Ryze w lategame jest kosa jakich mało, early może nie za specjalne, ale warto się pomęczyć dla epickiego lategame.

Annie jak wpadniesz odpowiednio ze stunem i zbombujesz full combo też masz 80% szansy na killa. Chyba, że bombujesz tanka z resistami.

Gold Member

nvm

Opublikowano

anivia! Super dmg z E i ulta, stun, ścianka do blokowania drogi, wku**iający przeciwnika pasyw(szczególnie karthusa z 6 lvlem, można mu dziękować, że naładował nam hp

Opublikowano

Polecam Poppy, lub Heimerdingera. Są OP duży DMG, dobrzy d jungli. Heimerdinger najodpowiedniejszy pod Tanka, zaś Poppy AP. Również Soraka pod off tanka jest ok. Kup Sorace 3 warmogi, kolczastą i jesteś po prostu nieśmiertelny.

A no i również Sona. Pod tanka rzecz jasna. 6 warmogów i nieśmiertelny, po prostu N I E Ś M I E R T E L N Y. Spokojnie zsolujesz takie Olafa. Penta w teamfight gwarantowana także. Sona ma dobry mechanizm ucieczki, duży DMG, i rzecz jasna jest OP. Oczywiście musisz być PRO OGAREM, jak mój kumpel, gdyż Sone trudno ogarnąć. A no i w early game solujesz Barona oczywiście ;) Zastosuj się do moich rad a bd kosił :))

Opublikowano

A ja ci polecam akali :) moja 2 kupiona postać :> jak ide nią na mida (chociaz team nie jest szczesliwy wtedy) to mialem staty wczoraj : 42/2/15

08013136264671504281.gif

Rozdaje kssn za +

1kssn = +

3kssn= 2x +

13582441447537193974.png

Opublikowano

Za 3150 leblanc/kassa.

Ja stawiam na leblanc, ponieważ kasa musi mięc trochę cdr jak dla mnie.

LeBlanc dobry escape system, dmg nieziemskie, kontruje prawie każdego na midzie.

Opublikowano

A ja ci polecam akali

:)

moja 2 kupiona postać :> jak ide nią na mida (chociaz team nie jest szczesliwy wtedy) to mialem staty wczoraj : 42/2/15

chyba grałes na botach... na rankedach jest to niemożliwe

:) polecam morde i shaco :)

Opublikowano

A ja ci polecam akali

:)

moja 2 kupiona postać :> jak ide nią na mida (chociaz team nie jest szczesliwy wtedy) to mialem staty wczoraj : 42/2/15

chyba grałes na botach... na rankedach jest to niemożliwe

:) polecam morde i shaco :)

Hah, a shackiem chcesz na rankedach ownić? Jak trafisz na mądrych ludzi w twoim teamie, to od razu wyjdą z kolejki ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...