Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z grą

bluzzekek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Chciałbym się do was zwrócić o pomoc ponieważ jest taka sprawa , że gram w Black Opsa już z dobre pół roku i pare dni temu gdy wszedłem na Steam'a i odpaliłem grę. Gra się włączyła wszystko pięknie ładnie. Wbiłem na serva , zagrałem jedna mape i wyszłem. Po wyjściu do Menu odrazu spostrzegłem że mój level rozstal wyzerowany ( 1 lvl spowrotem ). Ale klasy nadal zostaly z mojego 70 lvl'a . Ogólnie nie byłoby zadnego problemu tylko że nie mogę zmienić tych klas. Czemu ? Ponieważ notorycznie co chwilę włącza się pobieranie statystyk i ustawień gry ( nie moge zmienić przez pobieranie statystyk poniewaz ciagle klasy wracaja do poprzedniego stanu ). Nie mogę nic zrobić ponieważ ciąglę się to włącza. Przez te ściaganie nic absolutnie nie można zrobić. ( zostawilem nawet komputer na noc właczony na grze żeby się może ściągło ale nie, nadal to samo ). Chcę was prosić o radę , pomoc , jakieś sugestie , ponieważ ja już nie wiem co zrobić. Reistalowałem grę , Steam'a , nawet komputer formatowałem i nic.

Liczę na szybkie odpowiedzi i z góry za nie dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...