Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt] Chciałbyś pomóc? To temat dla Ciebie ;)

MisterFivePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, myślałeś kiedyś o stworzeniu własnej sieci minecraft lub swojego portalu o tej grze? To jest właśnie temat dla Ciebie. Chciałbym stworzyć portal wraz z serverami na którym będziemy umieszczać informacje z gry,mody oraz inne rzeczy. Na forum będą serwery naszej sieci oraz będziemy dyskutować o minecrafcie oraz innych rzeczach. Chciałbyś wziąć w takim projekcie udział? Skontaktuj się zemną po więcej informacji(Zapraszam do brania udziału razem możemy stworzyć więcej):

GG: 13382028

Co oferuje Ci projekt:

-Forum-możecie dyskutować o minecrafcie.

-Portal z wszystkimi nowinkami o tej grze oraz informacje o projekcie.

-Częste konkursy.

-Serwery (Prawie każdy mod: survival,faction,roleplay itd)

-Serwer TeamSpeak3

-Współpraca (o tym wkrótce)

Oraz masa innych rzeczy!

(Szukamy również:

-Kodera

-Grafika

-Redaktora)

Daj "Lubię To"

Opublikowano

Cześć, myślałeś kiedyś o stworzeniu własnej sieci minecraft lub swojego portalu o tej grze? To jest właśnie temat dla Ciebie. Chciałbym stworzyć portal wraz z serverami na którym będziemy umieszczać informacje z gry,mody oraz inne rzeczy. Na forum będą serwery naszej sieci oraz będziemy dyskutować o minecrafcie oraz innych rzeczach. Chciałbyś wziąć w takim projekcie udział? Skontaktuj się zemną po więcej informacji(Zapraszam do brania udziału razem możemy stworzyć więcej):

GG: 13382028

Bardzo fajny projekt, na pewno wezmę udział. ;p Zapraszam ;)

Opublikowano

Okey jeśli ty to zorganizujesz to chętnie pomogę ;)

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

A masz na start kilka tys. aby zahostować to wszystko i utrzymać ?? Bo wielkie projekty to może mieć każdy a nie chcę brać udziału w czym co w ogóle może nie wypalić ;/

do6qfp.jpg

Opublikowano

Ej Ludzie Znam MisterFivePL i wiem jak coś robi to tego nie spierdoli a kase biedny nie jest a jak my damy po 100zł to się nic nie stanie

Nikt nie wymaga pieniędzy ;) Ale jak chcesz wspomóc Projekt dostawająć coś w zamian to dlaczego nie ;)

Daj "Lubię To"

Opublikowano

SIema ludzie projekt wydaje sie byc bardzo fajny i mam nadzieje ze sa na to srodki itd. oczywiscie zglaszam sie do projektu i mam nadzieje ze inni tez sie zgloszą wszysto powoli rusza projekt bardzo mi sie podoba mam nadzieje ze wypali no i to tyle odemnie :D Pozdro Za projekt 10/10

b_560_95_1.png

Opublikowano

No ja sie dolaczam lecz zadnej kasy nie dam bo nie mam ;( A i sa nawet fajne niektore fora i to za darmo wiec juz mozna odliczyc jakies 100-200 zl na miesiac

Nie trzeba wydawać ani grosza,

Daj "Lubię To"

Opublikowano

na czym on konkretnie by polegał ? :>

tylko na prowadzeniu for ?

Nie tylko oto pare opcji które daje wam nasz projekt:

-Forum możecie dyskutować o minecrafcie.

-Portal z wszystkimi nowinkami o tej grze oraz informacje o projekcie.

-Częste konkursy.

-Serwery (Prawie każdy mod: survival,faction,roleplay itd)

-Serwer TeamSpek3

-Współpraca (o tym wkrótce)

Oraz masa innych rzeczy!

(Szukamy również:

-Kodera

-Grafika

-Redaktora)

Daj "Lubię To"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...