Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team Speak 3 Muzyka.

Twixteer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dostałem kanał muzyczny i mam puszczać kawałki ok , ale zapewne muszę coś zrobić żeby ładnie muza odbierała , bez szumów itp mam viste 32 home premium jak coś likuje .

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Na pewno przyda się dobra karta dźwiękowa, bo to ona będzie wypuszczała tą muzykę.

Według mnie tylko to, no i oczywiście dobre parametry komputera, aby nie zacinało. =]

Opublikowano

Prawym na głośniczek w prawym dolnym rogu.. -> urządzenia do nagrywania -> prawym na pustą przestrzeń -> pokaż wyłączone urządzenia -> Zobaczysz mix stereo -> ustawisz jako domyślne -> Włączasz...

Teraz do TS

Setting -> Options -> Capture... I w oknie zaznaczasz -> Continuos Transmition -> zatiwerdzasz puszczasz muzykę i cały czas jest nadawana na kanał ..

@Daronian pojęcia nie masz... Jak to trzeba zrobić

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Jak klikam prawym na pusta przestrzeń to mam pokaż wyłączone , i nie mam miks stereo wugle .;x wesz może oco chodzi mam viste home premium x32

1386958799-U112610.png

Opublikowano

A masz karte dzwiękowa realtek ?? Czy jaką inną.. ( to jest zaintegrowana na płycie głównej.. )

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...