Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać w crossfire na ?

sanandre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko jak zagrać w crossfire NA ? Bo zmienilem ip jakimś pluginem w mozilli zrobilem konto i ok nic nie pisalo ze inne ip i ze nie mozna grac . no to włączam i tu nadal ten blad ze nie mozna grać .

Ma ktoś konto może być puste na którym można grać bez zmiany ip ?

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

ehh...

trzeba mieć założone konto po prostu w innym rejonie - -

polecam IP ameryki północnej (nie stosowałem proxy ale tam działa)

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Opublikowano

Konto zrobiłeś dobrze, ale... Nie możesz podczas logowania do gry używać swojego IP. Musisz użyć jakiegoś programu do zmiany IP na amerykańskie ( HideMyIp na przykład ) i jak zmienisz wtedy spróbuj się zalogować.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Nie to nie ma znaczenia jakiego e-maila użyłeś przy rejestracji, nawet jakbyś użył amerykańskiego maila to by ci pokazywało że masz zły region, musisz grać na zmienionym ip, innej opcji nie ma, albo poprosić kogoś aby dał ci konto, oczywiście nie na tym forum bo jest zakaz proszenia o konta.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

probowalem z Real Hide IP i nie dziala .

Widocznie coś źle robisz. Ja normalnei hasałem na HideMyIP i grałem, konto robił mi koleś z USA. :D Potem sam sobie zrobiłem i też mi działało. :) W NA nie gram, bo są straszni duże pingi i się nie da grać normalnie i jak sobie przypomne dane do Ci podam. ;) I tak mi się nie przydadzą. ;)

@Fail Nie mogę Ci wysłać PW. Mam konto dla Ciebie. Skontakuj się ze mną, a dam Ci. Pisz na GyGy : 39091179. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...