Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić 32 lvl mental.

Sensei®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey ! mam problem, nie wiem jak zarabiać yangi postacią 32 lvl mental..

staty / skile / ilosc yang na koncie:

83393448885366468041.png

na koncie jest rownież 5 KU SILNE CIALO.. ktore 2 razy nie weszlo na m2 -.-

defa z silnym mam 356

jbc. serwer s.15 ETEOR

każda dobra odpowiedz like

jbc. metki i ryby odpadaja.. bo na ryby nie mam czasu.. a gdy bije metki to 0 ku.. tylko kd +0/+1 lub potki... bije metki 30 i taki zjeba** drop.. metki bije po 150-200 z WAIT HACKIEM... bez WH nic by nie dropło -.-

doradzicie coś?

//nieregulaminowa sygnatura
//BR3ND

Opublikowano

ja bym proponował dropić kawałki klejnotów, kawałki zepsutej zbroji i zardzewiałe, godziwy zarobek :) no i zawsze więcej wrażeń niż przy łowieniu rybek :D

Opublikowano

z tymi przekletymi to nie wiem.. bo zrobiłem dropka 10 lvl eq +6 i w godzine 0 broni na 30 lvl ;(

ale moge zrobić dropka 1/5 lvl eq +6 + gildie do oddawania expa i moge siedziec... spróbuje.. czekam na dalsze odp. !

//BR3ND

Opublikowano

@up

a powiesz mi.. sposób na zmiane ip działa żeby było więcej ankiet do wypełniania ;p ?

//BR3ND

Opublikowano

@up

a powiesz mi.. sposób na zmiane ip działa żeby było więcej ankiet do wypełniania ;p ?

Możesz zrobić to np. za pomocą programu HotSpot Shield zamienia ci się IP na amerykańskie lub też za pomocą OpenVPN i masz masę reklam.

Opublikowano

@Up

ale gdy zmienie to dostane bana? a jak spowrotem bede chcial moje polskie ip to jak to zrobic?

//BR3ND

Opublikowano

@up

aha ;p ok zmienilem ip ale nie ma zadnych ofert -.- wchodze w general, free offerts i pisze

There are currently no items to display

wtf =,= !

//BR3ND

Opublikowano

Hue Hue :D Zapewne jak zmieniłeś IP wyskoczyło ci "Inne kraje" czy jakoś tak w prawym górnym rogi okna wyskakującego ;) Zmień na Stany Zjednoczone i później SponsorPay

Opublikowano

Jak zmieniasz IP to rzadko zmienia się ono na adres z Polski, najczęściej USA, Nimecy, a nawet inne kontynenty - zależy od serwerów.

Gdy już zmienisz adres to musisz sprawdzić jego lokalizację, po czym wybrać odpowiednią opcję przy darmowych smoczych monetkach.

Jeżeli jednak wrócimy do tematu zarabiania, to dokładnie 9 lvl, podstawowe EQ i idziesz do Imha - schodzisz z górki i skręcasz na prawo.

Po jakimś czasie powinny dropić RIB'y, a przy okazji możesz zakupić Rękawicę Złodzieja za SM'y, które zarobisz z reklam, ankiet, itp.

//down: bez rękawicy może siedzieć kilka godzin i dropić KK, a nie wyleci mu nic...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

najlepiej bd jak sobie nadropisz medali konnych i bd robił misje w strone na boja.

A z bojem na metki o ogarniaj spoty BO EZO tam gdzie lecą wartościowe przedmioty ulepszacze....

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

ja ci radze isc na malpy poniewaz nie bedziesz raczej z nimi mial problemow a jezeli ci sie znudza ubijaj metiny bo w m2 malo ludzi gra wiec szybko znajdziesz z nich napewno cos dobrego dropnie

Opublikowano

Odpada bicie metków mało opłacalne przy mentalu z słabym dmg bij po woli lvl do 35 i wbijaj do bojowaca i wtedy lejesz wszystko :)i kaska sie uzbiera jakoś :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Ezory drop ribów, na tym da się zarobić ;)

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

f5

postać ma już 36 lvl

silne już m3

duchowe 15

reszta po 1 pkt.

5,1k hp

370 defa z silnym

301-xxx ataku z halką +6.

na koncie mam 25kk + ogon weza+ ktorego selne za 55kk

co kupie za 80kk dla mentala dobrego? żebym mógł wyexpić 38 ?

//BR3ND

Opublikowano

Polecam dropnąć riba wykuć do +6 sprzedać i bd miał troche więcej na lepszego riba _7/8/9

Zrob boja idz na ezo oddawaj expa na gildie drop riby musisz mieć cierpliwość ale zarobek to nie byle gówno ! :)

Eh może juz na 42 bd miał riba +9 i smoczą +9 i w miare eq to metiny 45 całkiem pokaźny drop :)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...