Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Porównanie] GTR RS vs BMW M1 vs FORD MUSTANG RTR-X

menxtr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stoję przed wyborem 1 z w/w aut, które z nich jest najlepszy?

Jak każdy z nich"wchodzi" w zakręty, przyśpiesza, który ma najlepszy V-MAX??

Auta kosztują po 5.5 k BS each - także cena taka sama, a jakoś może nie koniecznie - czekam na waszą pomoc :))

Opublikowano

Z podanych nie jeździłem tylko M1, ale z tej trójki najbardziej polecam Mustanga RTR-X, jak na Muscle Car prowadzenie jest nawet łatwe, ale trzeba się do niego trochę przyzwyczaić, jak go ogarniesz, to jest równie znakomity na pościgi, jak i na wyścigi.

Opublikowano

Ja zastanawiałbym się nad M1 i rtx. M1 jest dobry na kręte trasy, ale nie ma aż tak duzego speeda. Rtx ma niezłe osiągi, ale jest trudny do opanowania. Dobry takze na policje.

Lubisz kręte trasy? Wybierz m1.

Lubisz walczyć z policją i wyścigi proste? Wybierz rtx.

Pół na pół? Wybierz Gtr

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Testowałem M1,ale poprzez (car changer oczywiście) i szczerze w tym M1 to tylko podobał mi się ryk silnika prowadzenie według mnie przy ostrych zakrętach i przy większej prędkości wypadało słabo w porównaniu do Rtx.Rtx to mój faworyt nie będe tego ukrywał prowadzenie jego jest bardzo dobre nawet przy dużych prędkościach.W sprawie jego prowadzenia bardzo szybko opanowałem ten samochód i dodam,że najlepiej czasami wchodzi się w zakręty na ręcznym :P i dla mnie to auto jest bardzo uniwersalne jak na pościgi (dobry przód zderzaka jest niczym jak tank niszczy się wozy bardzo dobrze) jak i na inne trasy wyścigowe nawet i na te bardziej krętne.

Opublikowano

ja Rtr-x i GT3 RS mam i powiem że RTR-x jest lżejszy w prowadzeniu a GT3 RS Troszkę cięższy w prowadzeniu.

Polecam RTR-x bo M1 nie jeździłem ;>

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

Opublikowano

Ja mam M1 i jest na maxa szybki i prowadzenie miodzio tylko ja mam go na maxa pod tuningowanego zaraz edytuję i ci dam screena .post-483900-0-47718900-1334595127.jpg

Tylko nie wiem czemu takie małe : D

Opublikowano

Murcia to elita gry. Auta wyżej są podobne do niego, ale bez pro części. Z pro częściami murcia zdecydowanie lepsze jest. To moje zdanie

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Mam murcielago powiem ci ze v max na tych częściach po kupieniu nie jest zadowalający zaledwie 330. ale przyśpieszenie i prowadzenie jest wyborne a jak dorzucisz pro części to już rakieta.

Mam nie narzekam :D tylko przypadkiem z niego bodykita usunąłem był taki ładny.

Hehehelmans

Nowicjusz
Opublikowano

[quote name=WaLo :)' timestamp='1334688540' post='4376623]

Mam murcielago (...) tylko przypadkiem z niego bodykita usunąłem był taki ładny.

i to rada dla tych którzy kupili murcilago poszukiwacza, aby nie usuwać z niego body kita bo jego osiągi spadają i są takie jak w murci cop edition.

Opublikowano

Moje zdanie na @upy temat? Auto nie traci osiągów usuwając body. A łowaca i glina różnią się tylko bonusem [wiadomo] i dosłownie minisekundami przyspieszenia i 4 km/h [łowca lepszy]. Więc mi i innym osobom tutaj kitu nie wkręcajcie ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

ja mam murci poszukiwacz z kilkoma wymienionymi słabymi pro częściami.. usunąłem bodykita i pomalowałem na żółty bo taki mi się bardziej podoba...

@top murci poszukiwacz ma dobre osiągi dobry skręt i mega na pościgi... jest niski i świetnie sprawia się

gt3 rs też jest bardzo dobre kupiłem go za 3850 sb i jestem baaardzo zadowolony auto trochę lepszy w zakrętach od murci ale gorszy na pościgi

Opublikowano

Nie ma co najlepsze auta to RT-X i M1 ja ci w 100% polecam M1 bo go mam i jest zaj*bi*ty.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

M1 może być, ja osobiście posiadam Murcialego Trasuera Huntera <znakomite>, M1 kupiłem ale mi nie podchodzi, Bentley Continental SS Coupe zaj***ty na pościgi poprzez bonus na zwiększenie masy przy zderzeniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...