Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Opcje War Rock

noopr0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zastanawia mnie kilka opcji w War Rock:

Decolayers: Co daje?

Light map: Co daje?Pewnie to jest to że w różnych miejscach różnie świeci słońce/światło?

Dynamic light: co daje?Pewnie podświetla kolesia jak w niego strzelam? Coś jeszcze?

Hit indicator:Co daje? Czy to wgl pomaga?

Mouse/Keybord smouthing:Co daje? Czym to się rożni od mouse sensitivity?

Star Glare:Co daje?Oświetla bardziej ściany lapmy i tyle?

Status message:Co daje? Powoduje to że widze wiadomości priv?

Game/vehicle tip:Co daje?Są to te podpowiedzi co się wyświetlają podaczasz właczania gry czy te co są w grze(chodzi mi o ładowanie się paska lub te co są jak już wybrałem postać?).

To by było na tyle?

Dzięki za odpowiedzi na moje głupie pytania.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Light map: Co daje?Pewnie to jest to że w różnych miejscach różnie świeci słońce/światło?
Dynamic light: co daje?Pewnie podświetla kolesia jak w niego strzelam? Coś jeszcze?
Hit indicator:Co daje? Czy to wgl pomaga?
Mouse/Keybord smouthing:Co daje? Czym to się rożni od mouse sensitivity?
Star Glare:Co daje?Oświetla bardziej [url=""][color=#A8CCFD][b][u]ściany[/u][/b][/color][/url] lapmy i tyle?
Status message:Co daje? Powoduje to że widze wiadomości priv?
Game/vehicle tip:Co daje?Są to te podpowiedzi co się wyświetlają podaczasz właczania gry czy te co są w grze(chodzi mi o ładowanie się paska lub te co są jak już wybrałem postać?).

Light map - JASNOŚĆ

Dynamic light - GRA STAJE SIĘ REALNIEJSZA, ZŻERA RAM

Star Glare - GRA STAJE SIĘ REALNIEJSZA, ZŻERA RAM

Game/vehicle tip - PODPOWIEDZI

Mouse/Keybord smouthing - CZUŁOŚĆ MYSZKI/KLAWIATURY

Opublikowano

Light map: Widzisz światełka na mapie np na Khali przejście z planta na boku do bazy NIU świeci się na czerwono

Dynamic light: Nie pamiętam do końca ale chyba textury wyglądająjakby sięświatło od nich obdijało

Hit indicator: To jak ktośdo ciebie strzela to pokazuje ci się takie czerwone coś, jeżeli pokazuje ci się u dołu ekranu to strzela ci na plecy jeżeli u góry to od przodu itp

Mouse/Keybord smouthing: To opużnienie myszki i klawiatury, np ruszasz myszka w lewo to celownik nie szarpie tylko łagodnie idzie w lewo ( naprawde nie polecam ponieważ czesto sciągniemy myszką i ciągniemy żeby nacelować na kolesia)

Star Glare: Włącz tą opcję i wejdź na mape Blue Storm to zobaczysz - z nieba leci taka biała poświata któa tak wali po oczach że nie da sięgrać

Status message: Nie wiem

Game/vehicle tip: game tip to jak grasz to będa wyświetlały Ci się paski z poradąjak np się leczyć itp Vehicle TIP to porady na temat pojazdów na UO/BG np jak wsiąść itp

Opublikowano

grałem na maksymalnych na blue storm i oczy bolą od tego światła nawet ściany się świecą;O. Wydaje mi się że hit indicator, bloudstain efect decoylayers,star glar,dynamic light, light map tylko przeszkadzają w grze? A bynajmniej nie pomagają?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Decolayers: Wyższa jakoś tekstur, chodzi o głębsze kolory itd.

Light map: Oświetlenie map.

Dynamic light: Dynamiczne oświetlenie, czyli światło wydobywające się z lufy podczas strzałów lub wybuchy

Hit indicator: Pokazuje CI kierunek z którego dostajesz obrażenia

Mouse/Keybord smouthing: To nie jest czułość. Jest to taki efekt, że kiedy przesuniesz myszkę i momentalnie ją zatrzymasz, to w grz będzie się ona jeszcze przez chwilę poruszała. Coś w guście jakbyś chodził po lodzie. Prawidłowa nazwa to wygładzanie ruchów myszki.

Star Glare:Daje odblask. Ogólnie takie pogłębienie opcji Light map

Status message: Informacje.

Game/vehicle tip podczas wczytywania i w trakcie gry są wyświetlana wskazówki odnośnie samej gry, czy też pojazdów

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...