Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak glitchować na metro po aktualizacji 1.04!

m_smok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, znalazłem sposób na glichowanie na metro po aktualizacji 1.04.

Będziemy potrzebować:

1. Mava

2. Serwer na 64 osoby na metro na trybie hardcore (dlaczego hardcore?, bo nie ma killcamów i przez to nikt nie powinien się domyśleć, że glichujesz)

3. Spawnu u amerykanów.

Co robimy?

1. Spawnujemy się w bazie amerykanów snajperem z mavem.

2. Idziemy tutaj: post-342425-0-10047300-1334584897_thumb.png

3. Stawiamy mav tutaj: post-342425-0-05298300-1334584946_thumb.png

4. Następnie kładziemy się na niego w kierunku do korytarza: post-342425-0-96457800-1334585080_thumb.png

5. Lecimy gdzieś tak do tej wysokości: post-342425-0-31625200-1334585151_thumb.png i będąc już w odpowiednim miejscu lecimy mavem w kierunku tej ściany.

Jeśli wszystko zrobiłeś dobrze, możesz już cieszyć się glichowaniem :)post-342425-0-59125700-1334585217_thumb.png

Opublikowano

Pozostaje postawić znacznik odrodzić się wsparciem i cieszyć się z fragów uzyskiwanych z c4.

Ale wersja tekstowo obrazkowa jest słabo ogarnięta T-T

Gdybyś znalazł filmik lub ktoś był by gotowy to zrobić to chyba większa ilośc osób zrozumiała by glitcha bo osobiście tekst ,,obracamy się w tą stronę" jakoś mi nie tłumaczy dużo xD

1334584222-U472488.png

Opublikowano

Glich znalazłem przez przypadek rzucając w to miejsce granatem. Filmik może jakiś jest, chodź nie znalazłem, a z uwagi na to, że mam za słabego kompa aby nagrywać jak gram, to zrobiłem taki poradnik tekstowy.

@Keniger: są miejsca przez które się da strzelać ;) Opisze je w następnym moim TuT.

@Azjata: już trochę poprawiłem

@Googlus: znam to, ja pokazałem jak wejść inną drogą, ta już nie działa.

Opublikowano

Ekhm.. Jak mam podlecieć do góry MAV'em, skoro się nie da ? Nie da się latać, gdy ktoś stoi na MAV..

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Opublikowano

A da się dalej strzelać przez ściany?Chodzi mi o ten korytarz po lewej od b i nad nim się kładło i można było strzelać .Działa dalej?A C4?

Może kiedyś coś tu będzie

:D

Opublikowano

bajera z moździerzem jest xD

@GooGlus dzisiaj to sprawdzałem i powiem ci że łatwiej tam wejść, można tam wbić zarówno ruskami jak us :D

Bajera jest :D 27 typa na raz xDD

OndteAw.png
Opublikowano

dokładnie to co up po 1.04 to nie działa więc nie wiem o co chodzi ..... I po co ten tutorial .......

Klade się a Mav nie leci

Opublikowano

No kurwa, pojebani jesteście, ja normalnie mogę latać wgl zobacz sobie filmiki na yt itd...

Nie kładziesz się dokładnie po środku tylko troche w bok.

OndteAw.png
Opublikowano

ok dzięki spróboje ;) masz like dude

PS. Ja gram na PS3 wiec moze tam inaczej ?

PS.2 Udalo mi sie tam wejsc robiac schodki z mav-a

i powiem ze jeden wielki shit ani C4 nie dziala ani mozdzierz nic !

Gość malutki688
Opublikowano

teraz juz sie nie da latac na mavie chyba

Opublikowano

Da się,osobiście przed chwilą sprawdziłem to,osobiście nie mam jak zamieścić filmiku gdyż ping podskakuje mi do 200-300.

random.jpg

Opublikowano

OSTATNIO WSZEDŁ PATCH NA SERWERY , nie ma co kombinować bo już MAV NIE DZIAŁA !! czy to na nim leżysz stoisz czy kucasz, a ci którym dziala dalej, najprawdopodobniej przestanie działać gdy się wylogują i zalogują na battlelog, dodam, że aktualizacja była na SERWERACH ! nie na battlelogu czy w grze, taka wewnętrzna łatka, ŁATKA wyłącza latanie mavem gdy ktoś się na niego położy lub kucnie czy stanie. Na dwóch obok siebie jeszcze nie próbowałem ale podobno się jeszcze da.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...