Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra "My Mafia" . Pomysł na nowy dział .

My Hollywood

Czy chciałbyś dodać dział gry "My Mafia"?  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? doda? dzia? gry "My Mafia"?

• Tak
      3
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Jest tu nowy na forum ale myślę , że będę pomocny i życzliwy dla innych . Mam nadzieję , że się polubimy . A więc do rzeczy :

My Mafia Online

Jest to gra przeglądarkowa , oparta na silniku gry My Fantasy Online 3.

Fabuła Gry

Akcja rozpoczyna się na ulicy na przedmieściach miasta . Młoda para wybiera się do restauracji , wychodząc z niej zaczepiona jest przez bandę osiłków . Bandyci zestrzeliwują żonę naszego bohatera.

Nasz bohater pragnie zemsty. Rozpoczyna się walka , szybko zostaje ona przerwana , ponieważ bandytów spłoszył patrol policyjny . Policjant posądza naszego bohatera o zabójstwo swojej żony. Policjant postrzeliwuje bohatera . Lądujemy w szpitalu . Łaknący zemsty próbujemy uciec z sali w , której leżeliśmy.

Zatrzymuje nas policjant . Jesteśmy na sali sądowej gdzie Wysoki Sąd skazuje nas na 10 lat pozbawienia wolności . Nasz bohater wśród widowni zauważa zakapturzoną postać , która łudząco przypomina morderce jego żony . 10 lat później wychodzimy z więzienia . W domu spotykamy naszego młodszego brata , który wstąpił do Mafii .Niestety rodzinne spotkanie przerywają mafiozi z którymi rozprawiasz się.

Odjeżdzając grożą Ci zemstą Dona Vito. Twój brat Sammy odjeżdżając nalega abyś dowiedział się na mieście co kto wie na temat Dona Vito i wyruszył na spotkanie z nim w mieście kiedy osiągniesz conajmniej 5 poziom.

Tak rozpoczyna się twoja przygoda w gangsterskim świecie . Mam nadzieję , że spodobała się Wam moja prezentacja i rozpatrzycie ( oby pozytywnie ) moją propozycję .

35cn4wi.jpg
Opublikowano

2xup to jest jak shakes and fidget i nie ma bugow

Pozdro... Przejrzyj starsze tematy

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...