Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Tactic360

SebeXTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem sobie słuchawki Creative Sound Blaster Tactic360 Sigma (są zajebiste

:D

) Lecz są one dedykowane Xboxowi, do którego nie oge podłączyć. Cały problem w tym że z tym całym wzmacniaczem jest troche powalone. Trzeba podpiąć słuchawki do: USB, pada, Chinch(o ile tak to sie pisze) I podłączam wszystko jak trzeba i ciągle nie mam głosu. Nawet skonfigurowałem

i xboxa tak jak w instrukcji i nic. Cały problem w tym że mam wwejście audio a nie wyjście tutaj jest dobrze opisane :

Zgodnie ze schematem w instrukcji podłączyłem wzmacniacz do gniazda USB konsoli. Do wzmacniacza podpiąłem słuchawki oraz pad (wyjście mikrofonowe). Niebieska diodka na wzmacniaczu świeci, a dźwięku brak. Okazuje się, że USB konsoli tylko zasila wzmacniacz SB - nie przesyła dźwięku. Musiałem więc jeszcze załączonym w zestawie kabelkiem połączyć wyjście audio z telewizora (2 x cinch) z wyjściem typu jack znajdującym się na rozgałęźniku kabla USB. I dźwięk popłynął.

tactic360sigma_02.png

Lecz u mnie się tak nie stało. Próbowałem też podłączyć pod przejściówke którą sie podłącza pod Eurozłącze i i dzięki temu jest to traktowane jako wyjście audio. I to też nic nie daje

:(

Proszę o pomoc jak te słuchawki podłączyć

Jeszcze na jakimś forum znalazłem że trzeba kupić adapter audio do xboxa:

http://imageshack.us...2/97586905.jpg/

Czy to pomoże?

P.S - Podłączyłem do laptopa i działają

skrillexh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...