Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Niebiańska zbroja.

mlawamks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na Diviene World s2 na kamer modzie i chciałbym widzieć Niebiańskie zbroje. Przeszukałem całe forum i nic nie zrozumiałem jak dodać niebiańskie zbroje. Czy wytłumaczył by mi tu ktoś po kolei w punktach jak to zrobic ? Jeżeli to zadziała wynagrodze x5 + lub -.

Opublikowano

Dobra, skopiowałem te pliki z Balmory nie chce wogóle metin działać, a gdy skopiowałem je z Tiveri działa metin i gdy chcę ulepszyć stal na niebiana to widać niebiana, więc ulepszyłem a gdy założyłem to juz go nie widać. Wyglądam tak jak bym był bez zbroi.

Dałbyś link moze ?

Opublikowano

Tiveria:Gdy wgrałem icon wogóle nie widziałem w eq niebianka ale napis był,ale wcześniej w eq widziałem ale na sobie nie.

Balmora:Gdy wgrałem to nic kompletnie nie widziałem w eq.

Podsumując to nic nie dało ;< moze ktoś wrzuci pliki na speedshare ?

Opublikowano

@up

Tez mialem taki problem, wgralem pliki tam co jest niebianska chodzi mi o pliki pc.... i dalej bylo to samo tak wiec przylaczam sie do zalozyciela tematu

Opublikowano

Dobra od początku :) Chce na kamerze widzieć niebianki a nie mam clineta divine ! !!

Może ktoś kto ma clienta Divine się wypowie i wrzuci te pliczki na jakiś hosting ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...