Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Czy WarRock nadaje się na grę by coś osiągnąć?

litoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przejrzałem sporo tematów na tym forum odnośnie mojego pytania, jednak nie jestem zadowolony z odpowiedzi.

Szukam jakiegoś dobrego MMO, w tym przypadku chciałbym osiągnąć coś na Arenie turniejowej itp. Szukam czegoś darmowego.

WarRock ma bardzo dużo graczy, jednak nie znaczy to, że jest dobry. Dla porównania, Metin2 też posiada sporo osób.

Zastanawiałem się pomiędzy WarRockiem a TeamFortress . Proszę też o informacje, czy w WarRocku bez problemu znajdę klan osób dojrzałych, chodzi mi tutaj o 20+.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

w tf nie gralem ale warrocka ze startu ci odradzam, ta gra to gowno totalne, sama w sobie moze zla nie jest ale ludzie którzy w nią grają (laggerzy i cziterzy) uniemozliwiaja normalna gre... szczerze odradzam.

Opublikowano

@UP Nie grałeś to za przeproszeniem po chuj piszesz? Nie wiesz to nie mów ;f.

@Top WarRock ma swoje dobre i złe strony. Trochę są lagi, ale zawsze. A co do cheaterów to ich liczba znacznie zmalała dzięki ostatnim mass banom. Szczerze, polecam Ci WR'a, ponieważ ma dużo map oraz kilka trybów gry, i wiele innych..!

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Polecam warrocka tak znajdziesz tam osoby +20 ja sam mam 24 lata gram w warrocka około 4 lat mam 63 lvl wbijałem z 3 lata..Konto warte około 350 zł i na warrocku możesz też zarobić:)

Pozdrawiam G1-Admin-Nemcio

In warrock play every day!

k6zek009.png

Opublikowano

HackMaster3 powinienes suczko dostac bana za przeklinanie . Jebane forum kurwa ..

//Jest jakiś zakaz ? To nie masowe przeklinanie tylko jedno słowo w całym tekście. || hackerX

Opublikowano

Kondzio sam przeklinasz więc pzdro:). Polecam grę w War Rock'a na eslu 0 hackerów a idzie pograć z dobrą wiarą i mile spędzić czas. W sumie to nie wiem co chcesz osiągnąć jeśli chcesz no lifić przed kompem to ta gra jest dla ciebie:) xD. Klan łatwo znaleść OldBulls tam chyba wszyscy są 20+ są klany z ludźmi 20+ tylko trzeba coś ogarniać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP Nie grałeś to za przeproszeniem po chuj piszesz? Nie wiesz to nie mów ;f.

a ty sie naucz czytac, napisałem ze w tf nie gralem ale warrocka odradzam, wiec po zdaniu mozna wywnioskowac, ze gralem w warrocka.

grałem 2tygodnie temu w warrocka i nic się nie zmienilo, ta gra to nadal taki syf jaki był, chcesz porządna strzelanke bez lagów i hakerów to kup bf3.

Opublikowano

2 UP

Tak popieram ja gram na eslu i tam 0 hacków za niedługo ma wyjść privat server(polski) tam też hackców nie będzie:)

In warrock play every day!

k6zek009.png

Opublikowano

powiem ci jedno mam wlasnie 15 lat od 12-14,5 lat gralem w warrocka i w metin2 nie polecam grac w te gry bo silnie uzaleznaja a oto kilka przyczyn :

a) brak czasu dla kolegow

b)krzywy kregoslup

c)zepsucie sie oczu

d) i mostwo zmarnowanego czasu ( w tym czasie moglem sie pouczyc )

ale to tylko moje zdanie

Nie polecam w to grac ;)

Opublikowano

@up

Najlepiej powiedzieć ze nie warto w nic grac albo grac w gry które nie... uzależniają? :O bez sensu :D

Ja nad Wr spędziłem duuuzo czasu i nie uważam żeby to był czas stracony. Silnie uzależnia to Tibia xD

Tak jak G1-Admin-Nemcio polecam czekać na wrpsp. Skilla się nauczysz^^

snikersproject1.png
Opublikowano

W WarRock'u można osiągnąć duży lvl i sprzedać na allegro i mieć z tego zysk.Oczywiście szpan takim wysokim lvl.Na pewno nie ma taki klan 20+ bo zawsze trafi się ten "14 Latek-15Latek" ale co do TF2 to WarRock jest lepszy od niego moim zdaniem TF2-4/10 a WarRock-9/10.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Lord-feniks Oldbulls mają wszyscy conajmniej 18:). Grałem z nim to jedenj koleś grał i się z córką bawił żal mi go zamiast się córką zając to grał...ale to nie mój problem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja powiem tak, gram w obydwie gry.

WarRock:

- wg mnie jest lepsza, ponieważ jest to specyficzny rodzaj fps`ow

- grafika lepsza niz w TeamFortress

- w tej grze jak masz skilla pojedziesz każdego, bez względu jaką masz broń (nie tak jak w TF)

- masz wiele rodzajów rozgrywki:

*CQC - na planty, standardowo tylko na broń którą masz w ekwipunku

*UO - średnie mapki, występują pojazdy, takie jak Humvii, czy czołgi

*BG - i tu jest dopiero zabawa, można latać samolotami, helikopterami, jeżdzić amfibią, czołgami hamerami, pływać łodziami. Od koloru do wyboru :D

- polecam cqc ponieważ na BG i UO jakieś nobki w pojazdach beda cie dedać ;p

TeamFortress:

- wg mnie jedyny plus jaki jest za ta gra, to tylko to, że są mniejsze lagi i brak Hakerskich dzieciaczków

WarRock rządzi, jak się wyskilujesz to może ktoś ciebie weżmie do klanu, są klany gdzie śa osoby powyżej 18 lat.

Namówiłem cie?? :D

Opublikowano

Ale odpowiedźcie mu na pytanie. Czy w Warrocku można coś osiągnąć? Grałem od bety, kiedy to jeszcze była normalna gra i level coś znaczył. Potem przyszły dzieci, które zaczęły rozpier*alac tę grę. Potem znowu pojawił się lagg serverów, a admini G1 ch*ja robią. Szczerze odradzam Ci grę Warrock jako grę, w której można coś osiągnąc. Jest grą wciągajającą i niestety jak nie obsługujesz PlaySpana to musisz wydać trochę kasy.

przyczepię się do tego:

niestety jak nie obsługujesz PlaySpana to musisz wydać trochę kasy.

czemu tak uważasz, nie trzeba wydawać wcale kasy. Jeśli ktoś naprawdę chce się wyskilować nie potrzebuje innych broni jak te podastawowe. Są naprawde dobre. (Na ESL wole grac mp5 zamiast k1 - przykładowo)

#Takie posty nic nie wnoszą do tematu - jeśli chcesz coś napisać, to na to co pyta autor || Hm3

Błagam Cię kto z WR chciałby grać f2p? Zwłaszcza początkujący...

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Ale odpowiedźcie mu na pytanie. Czy w Warrocku można coś osiągnąć? Grałem od bety, kiedy to jeszcze była normalna gra i level coś znaczył. Potem przyszły dzieci, które zaczęły rozpier*alac tę grę. Potem znowu pojawił się lagg serverów, a admini G1 ch*ja robią. Szczerze odradzam Ci grę Warrock jako grę, w której można coś osiągnąc. Jest grą wciągajającą i niestety jak nie obsługujesz PlaySpana to musisz wydać trochę kasy.

przyczepię się do tego:

niestety jak nie obsługujesz PlaySpana to musisz wydać trochę kasy.

czemu tak uważasz, nie trzeba wydawać wcale kasy. Jeśli ktoś naprawdę chce się wyskilować nie potrzebuje innych broni jak te podastawowe. Są naprawde dobre. (Na ESL wole grac mp5 zamiast k1 - przykładowo)

#Takie posty nic nie wnoszą do tematu - jeśli chcesz coś napisać, to na to co pyta autor || Hm3

Opublikowano

w jakims % macie racje ale np; mam konto 66lv i premke na 3 miesiace sprzedam go za 300-400zl i co wy liczycie tylko to, a nie liczycie prądu i napraw u specjalisty takich jak okulary lub kregoslup ;/

Opublikowano

W WarRock'u można osiągnąć duży lvl i sprzedać na allegro i mieć z tego zysk.Oczywiście szpan takim wysokim lvl.Na pewno nie ma taki klan 20+ bo zawsze trafi się ten "14 Latek-15Latek" ale co do TF2 to WarRock jest lepszy od niego moim zdaniem TF2-4/10 a WarRock-9/10.

Co Ty jebiesz synu... Kto kupuje teraz konto na allegro nawet z retailami? Popieram zdanie kolegi wyżej, ze ta gra jest uzalezniająca i nic w niej nie można osiągnać oprócz niezłego wkur*a jak widzisz dzieci 17 letnie latające po mapie z hackami. Wy piszecie o skillu??? Wszyscy ogarnięci gracze przestali grać w ten shit dlatego możecie sobie latać do woli z gpsem.

w jakims % macie racje ale np; mam konto 66lv i premke na 3 miesiace sprzedam go za 300-400zl i co wy liczycie tylko to, a nie liczycie prądu i napraw u specjalisty takich jak okulary lub kregoslup ;/

Hahahahahahahah na bank. Wstaw screen'a jak to zrobisz. Hahahahahhahaah

@TOPIC

Jeszcze raz odpowiadam Ci na pytanie. W tej grze nie da się nic osiągnąc. Lepiej graj w ten TF albo jakąs inną grę.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Pasjonat
Opublikowano

Polecam warrocka tak znajdziesz tam osoby +20 ja sam mam 24 lata gram w warrocka około 4 lat mam 63 lvl wbijałem z 3 lata..Konto warte około 350 zł i na warrocku możesz też zarobić :)

Pozdrawiam G1-Admin-Nemcio

spam

Łam zasady.

ca6e13cfa8ed.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...