Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak daję graj to mi wyskakuje " Serwer jest niedostępny "

BlowPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam wielki problem. Od Grudnia zeszłego roku ni chuja nie mogę wbić na MP. Jak daję graj to mi wyskakuje Serwer jest niedostępny. Jak miałem starego neta to otworzyłem NAT (chyba) i nadal nie działał. Na tym necie nie aktywuję Nat bo jest zabezpieczone hasłem i nie znam go. Był taki poradnik by pobrać program UPnP czy jakoś tak i tam wszystkie testy musiałeś przejść. Oprócz dwóch wszystko dobrze poszło i nadal nic. Nie pisać mi że mam bana bo to nie prawda. Proszę pomóżcie. Mam taki internet że czarny kabel idzie do takiego czarnego coś a potem jeden kabel od internetu idzie do kompa. Nie mam routera mam kabel pociągnięty gdzieś w dół bloku. Proszę pomóżcie bo 130 zł zapłaciłem i mi szkoda. Single działa. Co-op tylko samemu bo to samo wyskakuje co w multi.

Opublikowano

Moze ban? Wejdź w Steam ustawienia i tam sprawdz status VAC

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

Bana nie mam Vac ma w dobrym stanie. Nie mam modemu To jest takie czarne coś jak ładowarka do laptopa. Kabel idzie w dół bloku do jakieś centrali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...