Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] co dla strzelca

snikers5990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gram w te gre zaledwie tydzien. Nie chce sie chwalic ale niezle mi idzie. Co proponujecie kupic dla strzelca . Myslalem nad m249 >? jaka jest najlepsza bron dla strzelca

Opublikowano

@up Reinkarnacja ? Huehuehue!!

Kup super szwajcara gdzyż m249 jest wolne a elita 1 klasy m249 to reskin super szwajcara

@ps jak nie wiesz co to reinkarnacja tonie pisz. Reinkarnacja to jest odrodzenie się po śmierci w postaci zwierzęta

Edit to nie było do ciebie <facepalm>

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Tak jak wszyscy, kup super szwajcara, m249 ma tylko inny wygląd i inny dźwięk przy wystrzeleniu pocisku a kosztuje dwa razy więcej.

Do tego polecam jakąś broń na daleki zasięg. Dziś w promocji jest bazuka która nazywa się Drake Fire, bardzo fajna rzecz jednak gnębią ludzi jeżeli ktoś ją używa, ponieważ zadaje dużo obrażeń.

Opublikowano

Jeżeli zależy ci na zaoszczędzeniu pieniędzy kup taki zestaw:

szwajcar, g

natorgryz berniego

, RPG

http://www.ikonybfh....explosives.html

http://www.ikonybfh....weapons/mg.html

Porównaj sobie z wersjami UBER/SUPER

Oprócz tego są także bronie Modern czyli PKM/M249 ITP.

Czym wersja super/uber/modern karabinów maszynowych różni się od zwykłej?

Oprócz sposobu trzymania, wyglądu i dźwięku?

Szansą na strzał krytyczny który w MG jest bardzo mały i według mnie najlepsze pod względem ceny do mocy jsą zwykłe MG.

W super/uber RPG (wyrzutni rakiet) różnica oprócz dźwięku, wyglądu, i sposobu trzymania jest dodana szansa na kryka którego nie ma w wersji zwykłej.

Uwierz krytyki nie padają często więc najdroższa broń nie pomoże ci znacząco w walce.

Kup sobie jeszcze smoczy ogień z promocji. (nie spamujciie o noobostwie z tą bronią)

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Polecam Super Szwajcar, Wytworny gnatogryz ( poprawcie mnie jeśli się z tą nazwą pomyliłem ) i zwykłe RPG :)

242662WizKhalifa.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Royal - Elita m249 , kradziony pkm

Natio - Kradziony Super szwajcar , kradzione m249.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Gratulacje za odkop.

Royal - Elita m249 , kradziony pkm

Natio - Kradziony Super szwajcar , kradzione m249.

Hah, odpowiedź typu "Jaką broń najdroższą kupić".Puknij się w czoło. Jak już to super szwajcar i Super Gnatogryz Berniego.A dla national to Uber plecodrap i Uber <Karabin maszynowy na daleki zasięg>.

Najlepsza porada: Kup Broń !

@edit

Dobrą broń !

To jest offtop.

461151420292002410470.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...