Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Polskie pliki serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma może ktoś spolszczenie do chińskiego zzyt2 ? Bo odpalam nim swojego serwa ale jest po chińsku. Albo jeśli macie pliki serwerowe polskie dajcie linka bo nie da się grać. Pliki najlepiej żeby działały linki do ściągnięcia bo teraz to trudne czasy. I jakieś poradniki do tego pliska bo chcę się pobawić, a nie ma jakiś tematów z linkami które by działały i by wszystko było wyjaśnione. Dzięki daje + dużo za dobrą odpowiedź ;]

Opublikowano

Jeżeli chcesz czyste polskie pliki to już daję ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/600502-dlserverfiles-2010-by-schittset/

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Może tak mam pliki RAVEN i chcę grać w metka aby było wszystko po pl. Jak mam to zrobić ? Teraz gram na chińskim kliencie zzyt2 ale chce mieć wszystko po pl co mam zrobić ? może jakiś inny klient ? Jaki klient by działał z plikami RAVEN ? Napiszcie proszę

Opublikowano

Up. Nie rozumiem cie. Chodzi o to że gdy wgram do metina z 2008 roku luncher z jej plików to nie chce działać, i tak samo z metinem z 2010 roku. Więc nie wiem co mam zrobić żeby to działało. Więc pomóżcie z tym albo dajcie linki z Dobrymi plikami Serwerowymi i Polskim klientem do nich. Proszę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...