Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] scrypty warrock

diilmaach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko , mam pytanie czy działaja scrypty? bo widze na allegro konta co bronie maja po 3500+ dni (10 lat) ... jezeli tak to prosze o link czy cos

Opublikowano

Nie nie działają już skrypty a te bronie na allegro na 10 lat to jest retail był w MP:Famas Gold TMP9 i coś jeszcze tylko nie pamiętam

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

dobra tylko dlaczego te retaile nie sa w tej specjalnej rubryce? coś mi sie nie wydaje że nie działają scrypty.. ale to moje zdanie , moge sie mylić , msz plusa ;)

Opublikowano

dobra tylko dlaczego te retaile nie sa w tej specjalnej rubryce? coś mi sie nie wydaje że nie działają scrypty.. ale to moje zdanie , moge sie mylić , msz plusa ;)

Chodzi ci że jak wchodzisz na warrock.net i swój profil nie masz 1 np "Famas Pernament" ?? jeśli tak to np TMP9 nie jest w tej rubryce bo to nie jest Pernament niby jest ale tylko na 10 lat i jak ci skończy się te 10Lat broń znika razem z PX'ami

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...