Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Reklamy

Bartij2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... wiem ze mozna zarabiac G1 za reklamy ale jestem w tym zielony i nie wiem na czym to polega jezeli ktos ma chwilke czasu moglby mi to wyjasnic i dac kilka-kilkanascie linkow do porostego zarobienia G1 i wiem ze trzeba zmienic IP a i mam TS wien jak cos to rowiez moge przes TS sie zgadac ;D z gory THX

64l7.png

Opublikowano

Ogólnie nie ma tutaj jakiej jednej wytartej metody, bo każda reklama jest inna i za każdym razem trzeba się do niej "dostosować". Dlatego najlepszym sposobem nauczenia się wypełniania reklam, jest ich robienie. Do skutku. Do momentu, aż zaczną dodawać się tobie G1.

Najlepiej jakbyś patrzył się na forum i robił te reklamy, które doszły innym. I nie zniechęcaj się po paru nieudanych próbach, bo jak wyżej wspomniałem do tego potrzeba czasu.

Tutaj masz jeszcze link do tuta w którym jest ogólny ogół jaki trzeba wiedzieć, przed zabraniem się za reklamy:

http://www.mpcforum.pl/topic/225252-tut-robienie-g1-za-free/

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...