Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]M2BOB DATABASE

ushera7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włączam M2Bob 1.2 ściągniętego z m2bob.net metka odinstalowałem ściągnąłem zainstalowałem na nowo spatchowałem ale jest ten sam problem co wcześniej. "fehler beim Verbinden mit der Datenbank! Erorr connecting to the Database!" Nie chcę się połączyć z bazą danych. Co jest problemem co jeszcze można zrobić?

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Może masz słabe łącze internetowe. Sprawdziłem tego bota i działa więc coś u Cb. Masz NET.Famerwork 3.5+?

Opublikowano

Ja po prostu założyłem nowe konto na m2bob.net i śmiga. Tylko teraz mam problem bo jak włączam bota i uruchamiam konto to postać się loguje, ale nie ma tego okienka do sterowania nią. Wie ktoś dlaczego? Win XP. I jeszcze przy logowaniu postaci wyskakuje okienko 'logininfo not found'.

Opublikowano

Framework do 4.0 jest nawet Visual C+ wszystkie te dodatki. Spatchowany ztorrentowany nie jest bloknięty hs. I nic... sprawdzę z tym nowym kontem@Edit: Rejestracja nowego konta rzeczywiście się sprawdza bocik ładnie loguje i... I oczywiście nie pojawia się okienko bota. A więc pytanie nr 2 co zrobić aby okienko bota się jednak pojawiło.? Czy instalacja kamer moda może to poprawić?@Edit2: Już wiem jak zrobić M2BOB : ))

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...