Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.SG - Kilka pytań :)

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :P

Mam do was kilka zasadniczych pytań związanych z grą na Metin2.SG, a więc:

- Jest jakiś sposób na PD wraz z tym pakietem na tydzień z IS ? Słyszałem, że niestety PD już wycofali a może też jest tak jak na PL, oferta dla nowych kont za każdy kupiony przedmiot ?

- Jest ktoś może z większych lvli obecnie grających tam ? Potrzebowałbym najlepiej jakąś zbrojkę i miecz na początek dla woja/sury - zobaczę jeszcze :) Albo jeżeli nikt by nie był w stanie mi pomóc z tymi itemkami to czy ludzie na SG są chętni do oddania takowych itemków ? Dropią one w AV2 z tego co zapamiętałem i ludzie ich po prostu nie zbierają albo oddają początkującym, nawet możecie zebrać przejeżdżając obok czyjegoś spotu i napisać do mnie na GG. :P

- W jakim królestwie jest najwięcej Polaków - Jinno / Shinno ?

No to chyba na tyle, tak krótko tylko ;)

Za odpowiedzi rozdaję Lajki.

E9mwj60.png
Opublikowano

Dawno tam nie grałem. Ale powiem Ci, że gracze bardzo mili. Zupełnie inaczej niż na naszym polskim metinie.

Nie wiem gdzie jest więcej polaków, ale jak grałem to w królestwie shinsoo i było całkiem nieźle. Jest tam dość duża polska gildia i oni na pewno Ci pomogą. Wiadomo nikt nie obdaruje Cię mega itemkami, ale spokojnie możesz dostać trochę pieniążków i jakieś ubranie. Oczywiście nie wiem jak u Ciebie z kulturą osobistą, ale jak wiadomo za chamstwo nikt nie będzie Ciebie wielbił, więc wszystko z rozwagą i rozumem. :)

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

PD chyba nadal jest, itemki Ci oddadzą bez problemu, tylko musisz popisać do polaków / wysokolevelowych anglików i na pewno dostaniesz. :) Polków najwięcej w Jinno jest.

Opublikowano

Jest jakiś sposób na PD wraz z tym pakietem na tydzień z IS ? Słyszałem, że niestety PD już wycofali a może też jest tak jak na PL, oferta dla nowych kont za każdy kupiony przedmiot ?

- Jest ktoś może z większych lvli obecnie grających tam ? Potrzebowałbym najlepiej jakąś zbrojkę i miecz na początek dla woja/sury - zobaczę jeszcze :) Albo jeżeli nikt by nie był w stanie mi pomóc z tymi itemkami to czy ludzie na SG są chętni do oddania takowych itemków ? Dropią one w AV2 z tego co zapamiętałem i ludzie ich po prostu nie zbierają albo oddają początkującym, nawet możecie zebrać przejeżdżając obok czyjegoś spotu i napisać do mnie na GG. :P

- W jakim królestwie jest najwięcej Polaków - Jinno / Shinno ?

1. Dostaje się - Podwojony Drop, Złotą Monetę i coś jeszcze, ale PD chyba nie.

2. Gra spora ilość osób, ale teraz coraz mniej osób pomaga.

3. W obu królestwach gra podobna ilość Polaków.

Dogłębnych informacji możesz dowiedzieć się lub zapytać w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/483537-dyskusjametin2-singapore/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...