Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Global WOW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dwa pytanka związane z wowem.

1. Jeżeli chcemy zagrać na Globalu musimy kupić podstawke+TBC+WOTLK+Cataclysm(wszystkie jakie są)

2. Kolega mówił, że wystarczy jak kupie Podstawke WOW, a TBC+WOTLK+Cataclysm mi się same ściągną. Czy to prawda

Proszę o jak najszybszą odpowiedź

Opublikowano

1. Możesz kupić tylko klucze.

Polecam:

http://www.keye.pl/games/buylistsearchgame/game/51

2. Możesz pobrać ze strony wow'a. Waży to około 40mb.

simply.4557.gif

Opublikowano

Nie rozumiem:D. Myślałem, że dodatki TBC, WOTLK Cataclysm sie instaluje z płyty. Ale może ktoś jaśniej z tymi kluczami. Sry, ale narazie jestem noobkiem:D

Opublikowano

Pobierasz grę stąd:

https://eu.battle.net/account/management/download/

Kupujesz klucze na keye.pl i wklejasz je tu:

https://eu.battle.net/account/management/add-game.html

Koniec :D Musisz mieć konto by wejść na te strony.

simply.4557.gif

Opublikowano

Czyli nie musze w Empiku kupować dodatków na płytach, tylko wystarczy klucz, a potem na tej stronie aktywaować. I wtedy uaktualnia gre to musze kupować key dla TBC,WOTLK,Cataclysm?

Opublikowano

Więc tak:

A ) kupujesz wersje pudełkowe gry

B ) kupujesz same klucze na allegro

Jeśli wybrałeś wersję A to instalujesz grę z płyt WoW>TBC>WotlK>Cata potem gra się bedzie patchować chwile i możesz grać. Jeśli to jest nowe konto to po wpisaniu klucza z podstawki dostajesz 30 dni gratis.

Jeśli wybrałeś wersję B to wchodzisz na stronkę www.wow-europe.com tworzysz sobie konto i wpisujesz tam CD-Keye które dostałeś od sprzedającego. Potem ściągasz klienta gry i czekasz... dosyć długo bo będzie się ok 20 gb pobierać ( żeby tylko ), a transfer to jest różnie. U jednych jest szybko u innych 15-70kb/s. Podobnie jak wyżej, po wpisaniu klucza podstawki dostajesz 30 dni gry gratis.

Po 30 dniach trzeba wpisać pre paid.

Cena ich różna na 60 dni ok 76/78 zł.

Są też inne sposoby typu RAF, albo PP za golda w grze ale nie próbowałem tego więc nie wypowiadam się : )

Opublikowano

Jak taniej wyjdzie???

Kupić all dodatki na płytach w empiku, czy same cd-key.

Jeżeli mam podstawke i aktywuje all cd-key, to jak włącze wowa to się jakoś patchuje, czy coś?

Opyla kupić podstawke + wszystkie dodatki na płytach, czy kupić/ściągnąć podstawke a cd keye kupićna allegro. Co taniej wyjdzie i ile to mniej więcej będzie kosztowa.

Gdy aktywuje all klucze do gry, to odpalam podstawke i sie loguje, po czym ściąga mi patche??

Opublikowano

Taniej wychodzi kupić klucze na allegro. Pobierzesz grę z neta to już sie nie będzie patchować bo pobiera sptachowaną do najnowszej wersji.

Potem tylko logujesz się i grasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...