Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Minecraft VIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chiałbym sie dowiedzieć jak zrobić vip na swoim serwerze? oczywiście używam essentials permissonex... ale chce sam zarabiać na tym pieniądze? serwer mam na mineserv.eu ale gracze mowią mi żebym zrobił na sms a nie przelewem... wieć co zrobić? mowia mi tez żebym zrobil przez kody na mineserv.eu (bramka sms coś w tym stylu...) ale to tylko kody do doładowania serwera... więć nic ja sam nie będe z tego mieć... ok więć prosze o POMOC!

-FoxMinePL

Opublikowano

Chodzi Ci o VIP za sms?

Ja na swoim serwerze pierw dostawałem SMS, następnie ustawiałem VIP który miało prawo używać komendy /mc[/b czyli latać

na dywanie i szybko przenosić z miejsca na miejsce. Nadawać inaczej się nie da, albo ja źle zrozumiałem pytanie.

OndteAw.png

Opublikowano

zle zrozumniales pytanie :D chodzi mi o to Jak ja! mam zarabiac przez vip na sms?

ip: s29.mineserv.eu:51191

Link do filmu na yt: Moze cos rozkminisz... czytaj opis :P

Opublikowano

Musisz założyć konto na jakiejś stronie typu dotpay. Wtedy sms'y wysłane przez ludzi na dany numer będą zasilać Twoje konto bankowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...