Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Teemo vs Evelynn vs Dr.Mundo

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Teemo vs. Evelynn vs Dr. Mundo

Zależy mi na: Top/Bot

Dodatkowe informacje: Proszę o wypisanie + jak i - postaci.

Wiem że Teemo ma być poprawiony w nadchodzącym patchu i nie wiem czy go nie brać.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

gówno ? Widzę że 150 winów. eve to jest postać do roamowania (latanie po liniach i gankowanie), eve jest lepsza niż taki mundo czy teemo, tylko ludzie narzekają na nią bo po prostu nie umieją nią grać :) eve ma jedne z LEPSZYCH ganków, więc nie wiem co w tej postaci jest nie tak...

Mundo - swietny tank, op ulti co minute, jezeli kreci cie przyjmowania na jape 5 ultów bierz go.

Teemo - pod ap miazga, z blinda po 900 bije + grzyby na całej mapie, ad carry też nie mięknie.

Do wyboru do koloru, jak zaczynasz grać to bierz Teemo.

Opublikowano

Bierz Teemo. bardzo dobry ranger + trucizna ^_^ to jego najlepsza zaleta

2x@up bzdura... Evelyn pod AP dobrze wymiata..

Mundo jak wyżej dobry Tank

Specjalista
Opublikowano

MrGamesMetin2 wracaj do metina . Eve ssie :) Tego nie da się ukryć wiesz dlaczego? Bo late ma do dupy . mid w sumie też już twitch lepszy przynajmniej potrafi z dystansu dmg zrobić . A tam ta wejdzie i padnie od aoe mundo . O ile się nie zabije o grzyby kapitanaa teemo . Więc nie wciskaj kitu że eve jest dobra. Gank dobre jak każda postać która ma stealth . Rammus ma lepsze ganki :* Trundle też o shyv z exhoustem już nie mówię GG

giphy.gif

Opublikowano

Eve mocna? Ganki ma w early srednie, taka shyvana czy lee sa o wiele lepsi, a te srednie ganki robia sie zalosne jak ktos wyda te (500 chyba? ) na oracle lub wystarczy pink ward na lane. O late juz jej nie bede mowil bo nie ma sensu. Dno i tyle.

@topic

Teemo - pod AP cholernie silny, te grzybki, trutka, blind ( i to wlasciwie jego najlepsza zaleta bo kontruje wszystkich carry na bocie ). Pod AD moze byc, sa podzielone zdania co do jego buildu chociaz ja wole AP bo z grzybkow w late wchodzi po 1000dmg

Eve - juz sie wypowiedzialem, gowno jakich malo, twitch lepszy

Mundo - strasznie duze DMG z tasaka w early, AOE do farmienia, ogromny HP regen, z ulti prawie niesmiertelny.

Z tych 3 polecam Mundo lub Teemo:

Teemo bot, mid

Mundo jungle, solo top

Opublikowano

gówno ? Widzę że 150 winów. eve to jest postać do roamowania (latanie po liniach i gankowanie), eve jest lepsza niż taki mundo czy teemo, tylko ludzie narzekają na nią bo po prostu nie umieją nią grać :) eve ma jedne z LEPSZYCH ganków, więc nie wiem co w tej postaci jest nie tak...

Mundo - swietny tank, op ulti co minute, jezeli kreci cie przyjmowania na jape 5 ultów bierz go.

Teemo - pod ap miazga, z blinda po 900 bije + grzyby na całej mapie, ad carry też nie mięknie.

Do wyboru do koloru, jak zaczynasz grać to bierz Teemo.

może to, że kontrujesz te gowno zwyklym vision wardem czy oraclem ?

@ topic

jeżeli top, to myśle, że teemo po buffie będzie dobrym rozwiazaniem, wstrzymaj sie z kupnem i poczekaj do wejscia nowego patcha, wtedy bedzie mialo sens kupienei go i granie na solo topie. Co by Ci nie mówili, nie bierz evelin xD

Opublikowano

@3UP konto założone w 2010 ? Przyznaj że ty nigdy nie grałeś w metina to cię wyśmieje, kiedyś to była gra w którą grał każdy i się wszyscy chwalili to kto nie robił w metinie.

@2UP Wiem, ale nie spójrz, że jeżeli nasz jungler kupi oracla, i poprzechodzi przez lane i porozwala wardy to jak bardzo niszczymy map control.

@UP łatwo takiego warda zniszczyć.

Piszcie co chcecie, ale eve to kiedyś był pick totalny, jak dzisiaj np. taki shen.

Tak jak wcześniej, jeżeli zaczynasz rozgrywkę, nie bierz tak trudnej postaci, teemo to świetna i śmieszna postać, mudno podobnie, więc jedna z tych dwóch z przychyleniem na teemo. :)

Opublikowano

@3UP konto założone w 2010 ? Przyznaj że ty nigdy nie grałeś w metina to cię wyśmieje, kiedyś to była gra w którą grał każdy i się wszyscy chwalili to kto nie robił w metinie.

@2UP Wiem, ale nie spójrz, że jeżeli nasz jungler kupi oracla, i poprzechodzi przez lane i porozwala wardy to jak bardzo niszczymy map control.

@UP łatwo takiego warda zniszczyć.

Piszcie co chcecie, ale eve to kiedyś był pick totalny, jak dzisiaj np. taki shen.

Tak jak wcześniej, jeżeli zaczynasz rozgrywkę, nie bierz tak trudnej postaci, teemo to świetna i śmieszna postać, mudno podobnie, więc jedna z tych dwóch z przychyleniem na teemo. :)

kiedys eve stunowała, a dzis tylko slow, no niestety, ale to nie jest juz to samo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Teemo dobry Hybryd

Mundo dobry tank

Evelyn gowno

Mundo swoim ulti rega prawie całe hp i ładuje mu sie tylko minute

Grzyby teemo odkrywają obszar mały ale zawsze coś nie potrzebne mu wardy ale jak ktoś kupi miksture wyroczni to wszystkie zniszczy.

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

No ofc., że te emo.

Po buffie nieźle rozwala, przydatny passyw, trutka i grzybki = czego chcieć więcej ?

Mundo to zwykły tank, w late całkiem dobrze idzie nim grać, evelynn potrzebuje buffa jak na razie.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zdecydowanie Evelynn.

To nie żart, ta postać wymiata. B)

Ma świetny dmg i jest bardzo mobilna.

Nie mam pojęcia dlaczego wszyscy tak ją słabo oceniają np. że jest ,, gównem '' skoro jest wspaniałą postacią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...