Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Screen

ciumba8881

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wykupilem serwer VPS i chce postawic na nim serwer "cs" ,ale mam problemy ze screen i teraz ogolnie nie idzie cos korzystalem z ponad 10 poradnikow i nic, szukam pomocy prosze o odpowiedz tu lub gg 3700414 szukam kogos kto sie zna w zamian moge dac admina na cs

głownie mam problem z :

-./hlds_run -game cstrike +ip 91.237.52.142 +port 27016 +sv_lan 0 +maxplayers 22 +map de_dust2 +exec server.cfg ----Odpalam serwa jest ok

screen -A -m -d -cstrike./hlds_run _game cstrike +ip 91.237.52.142 +port 27016 +sv_lan 0 +maxplayers 22 +map de_dust2 +exec server.cfg

---Tu jest problem wyskakuje blad lub nic nie wchodzi tak jakby komenda nie działała

Opublikowano

Wpisz wpierw: apt-get update, a następnie apt-get install screen.

To mi pomoglo thx a do reszty juz sam doszedlem jeszcze raz thx ziomus musialem wpisac : screen -A -m -d -S game ./hlds_run -game cstrike +ip 91.237.52.142 +port 27016 +sv_lan 0 +maxplayers 22 +map de_dust2 +exec server.cfg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...