Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Invitation Card

sta112 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka zauważyłę mna stronie nexoona Invitations 50 left więc kliknąłem i ogarnąłem że jest do zorbienia to Invitation card co ona ma w sobie??? Warto poświęcić czas??

18706.png

33809.png

33976.png

20268.png

33871.png

5407.jpg

36.gif

Opublikowano

Szczerze nigdy się w to nie bawiłem ale daj mi 10 minut to powiem ci co i jak ale wątpię żeby z tego były jakieś NX czy GP bo tak to było by o tym głośno.

@edit

Nie wiem co jest, wyłączyłem ochronę antyspamową na poczcie aby emaile od Nexon'a przychodziły, a tutaj kicha. Poczekam do jutra i ci powiem bo żaden email mi nie przychodzi nie wiem jak tobie.

@edit 16.04

Żadnego maila nie dostałem od nich i myślę, że za to nic się nie dostaje ;)

Opublikowano

Wydaję mi się, że jest to karta, do której można dodawać znajomych(tak jak w CA messenger) lecz to tylko moje przypuszczenia:D

52671550.jpg
Opublikowano

Dobre pytanie, co to.

Większość gier za takie zapraszanie do gry daje walutę za prawdziwe pieniądze.

Co wymyślił nexon nie wiadomo.

Możliwe, że to pseudo messeger.

Opublikowano

Tak jest. To są znajomi z całej stronki Nexona. Możesz mieć maksymalnie 50(chyba). Albo dostaje się może jakąś rangę na forum za zaproszenie 50 osób.

Ale to chyba tylko znajomi.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Bo Eu to jeszcze musi sobie kasy wydoić troche wiesz.

na EU takie rarytasy będą za 10 lat ale kto by 2 lata temu sie spodziewał że będą tokeny za gp..

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

co to tematu to jest możliwość zaproszenia 50 znajomych do gry ... ja kiedyś próbowałem to zrobić lecz straciłem czas bo zrobilem 50 e maili i 50 kont lecz niektóre konta nie rejestrowalem z linka zapraszającego więc nie wiem czy dają nagrody czy nie

bez youtuba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...