Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Rady jak latać samolotem i pytanie dotyczące F-35

Wyobraźnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam pewien problem nie wiem czemu ale na xboxie jak gram w bf 3 mam problem ze zestrzeleniem kogo kolwiek. Jedynie mam odblokowane flary. Co mam zrobić żeby wreszcie mi się udało wszystkie dodatki do pojazdów mam odblokowane a do samolotów nic!!! A kolejne pytanie co mam zrobić żeby samolot F-35 zatrzymał się w powierzy, żeby zamiast lecieć normalnie podniósł się do góry i stał w miejscu. Oczywiście chodzi mi o sterowanie na xboxie :) Za pomoc plusy

Opublikowano

Bierzesz samolot i kampisz nad baza wroga jak bedzie ktoś startował to go od razu serią z karabinku poczęstujesz i tyle. Ja tak zaczynałem, teraz niech ktoś podleci do mnie to....

Ten samolot się nie zatrzymuje :E

OndteAw.png
Opublikowano

Polecam ci ćwiczyć na nie rankingowych. Żeby trafić musisz latać oczywiśćie za przeciwnikiem i w odpowiednim momencie go "zjechać".

Nie ma tutaj rad jak pokonać myśliwca, starczy skill :)

Co do latania w pionie to nie wiem bo nie mam B2K ale poszukaj na YT.

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Najlepiej na razie rozwalaj same helikoptery, potem z FFARami będzie Ci łatwiej coś na ziemi zdziałać. Widzisz heli to spotuj, potem cały czas hamując, puszczasz krótkie serie, w miarę zbliżania się do przeciwnika coraz dłuższe. Graj oczywiście na normalu z racji 3D Spotu.

@Keniger baserape to nie za dobra taktyka...

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...