Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Tonitrum.pl

MrCiastko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,jak pewnie znacie server Tonitrum a jesli nie to naprawde nie polecam servera admini banuja za nic praktycznie za glupie avatary na teamspeaku Moderatorzy oraz Game Masterzy nie ogarnniaja nic poprostu servera nie polecam jak to nazwac syf brud i gnoj !!!

Ps.Konto kolegi jak cos tutaj CnS pozdro dlaAvalle naszego nie ogara.. :*

Opublikowano

Nie ma wgl przyszłości ten server tyle na ten temat. Dobranoc Dziękuję; ): *** Ati<3 Nutka<33 Nie ogary dnia; )

Ps. Nutka fajna szyja : ) I ten K.t.a.S

Opublikowano

Zapoznajcie się z regulaminem a potem krytykujcie, bo chwilowo sami się ośmieszacie.

Ps. Nutka fajna szyja : ) I ten K.t.a.S

Wstawianie wulgarnego zdjęcia wg mnie nie jest w 100% normalne. Nie ogarniamy? Poproszę o dowody i podstawy do oskarżeń. Nie posiadacie ich? To idźcie się wypłakać gdzie indziej, a nie na profesjonalnym forum.

Pozdrawiam

~Avalle

Opublikowano

Czy Uriel ma pasiaste skarpety ? ogarze... a po 2 . daj dowody ze ktos w jakims avatarze kogos obrazil ehh z toba nie bede rozwmawiac mowie co mysle o serverze jak widzisz sa tez wypowiedzi innych.. siedz na tym servie nikt cie nie odciaga od niego ale pozdrawiam :*

Opublikowano

PS . Serwer chyba nie stoi 2 miechy więc - dyskusja jest nielegalna ;)

Podpisuję się pod @UP - nie znacie regulaminów*

Modki to dźiffki

Opublikowano

PS . Serwer chyba nie stoi 2 miechy więc - dyskusja jest nielegalna ;)

Podpisuję się pod @UP - nie znacie regulaminów*

Człowieku, co Ty pieprzysz, jaka dyskusja jest nielegalna? Jak to pisałeś, to byłeś obecny na tym świecie, czy nie, bo tak chaotycznie napisać nie każdy potrafi...

Co mają dwa miesiące do ''legalności'' dyskusji ... Człowieku, Ty w ogóle wiesz, co określa się mianem rzeczy legalnej/nielegalnej.. bo widzę, że chyba nie, jeżeli nie wiesz, to wpisz sobie w Google: Co oznacza słowo ''legalne'', a następnie kliknij enter! jeżeli już przeczytasz, to w następnej kolejności wpisz: Co oznacza słowo ''nielegalne'', a dowiesz się wszystkiego, dziękuję pozdrawiam.

PS: Na przyszłość myśl co piszesz, jak chcesz zabłysnąć, to musisz mieć czym :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer super, co do bezsensownych pytań na ox to zdarza się wszędzie, według mnie jest kilka błeów ale wszystkie do naprawienia, dawanie bonusu expa bezesensowne, pd dropią jak należy dropienie eq na 175 lev za proste, bossy za słabe generalnie każdy patafian jest w stanie zabić każdego no może ten z katakumb jest spoko, ma konkret dmg myślę że powinien miec szybszą reg pż a troszkę słabiej bić bo każdego bije na hita.Myślę że metki i moby z nich powinny być mocniejsze.Jedno co mnie rozwala w tych wszystkich metkach to to że na wszystkich ciążko jest z początku a potem lajt, to nie fair.POCZĄTEK GRY POWINIEN ZACHĘCIĆ,a tu na początku katorga , potem zdziwienie że na serwerze wieje nudą.Myślę że ten serwer ma swoje plusy i minusy jak każdy, ale tyle nowości co na nim nie ma na żadnym,administracja powinna się zastanowić trochę bardziej nad tym wszystkim wycofać pierdoły obniżyć lev graczom albo wystartować od nowa tylko z tym problem bo jak wynagrodzić graczy którzy zaufali i wydali trochę mamony na IS?I proszę nie pisać że serwer robiony pod IS bo to największa głupota pod słońcem.Pod Is to virtual ,tam wejdźcie i sprawdźcie a nie piszcie głupot na tym serwerze można spokojnie wydropić 90 procent rzeczy z IS i wcale to trudne nie jest.Pozdrawiam wszystkich graczy Metka oraz administrację Tonitrum namawiająć ją jednocześnie do przemyśleń nad kierunkiem rozwoju serwera.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...