Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking Płatny?

Masturbinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiesz no tak nie do kaca płatny bo mój kumpel na przykład normalnie boci ja w sumie do 7 tez normalnie bocilem ale dostałem dc i jeszcze od tamtej pory nie wbiłem jak wbije to ci powiem czy bot chodzi normalnie czy tez nie

Opublikowano

Mi bot po całej nocy bocenia zawiesił kompa - zobaczyłem to rano. Więc niedawno wbiłem, patrze, a na przycisku napis "start bot" jest czerwony. To znaczy ze musimy sobie kupić KinGold (czy jak to sie tam...) i kupować te durne pakiety na 3,7,30 (czy na ile tam jeszcze są...) dni. Koniec z darmowym boceniem, chyba że doczekamy sie Loadera.

Opublikowano

Ok, dzięki... za srokinga i tak nikt nie będzie płacić (tak sądzę) ja jutro zamawiam sbota nie wiem jak wy: >

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Dzisiaj jeszcze o godzinie 6 rano, bot chodzil jak zloto. Musialo sie to stac miedzy 6:50 a 8:00, bo o tej godzinie znowu kladlem sie spac.

Ale jest to dla mnie chore, ze zrobili srokinga platnego. Nie wie ktos, jaki jeszcze inny dobry bocik jest bezplatny?

Pamiętaj, RODZINA jest najważniejsza!!!
Opublikowano
Dzisiaj jeszcze o godzinie 6 rano, bot chodzil jak zloto. Musialo sie to stac miedzy 6:50 a 8:00, bo o tej godzinie znowu kladlem sie spac.

Ale jest to dla mnie chore, ze zrobili srokinga platnego. Nie wie ktos, jaki jeszcze inny dobry bocik jest bezplatny?

a liczyliscie na to ze jakas kupa ludzi bedzie siedziala nad botem miesiacami zeby go udoskonalac a satysfakcja ma byc fakt ze ludzie sobie boca za darmo? Bylo pewne ze bot bedzie platny nie bylo wiadomo tylko kiedy. Dzis o 10 jeszcze byl darmowy. O 11 guzik start bot zrobil sie czerwony.

Co do ceny to za pelnego bota trzeba zaplacic 6e za 30dni. sbot ma cene 5e za 30dni.

Opublikowano

sroking nie jest dobrym botem i jest płatny nie wiem jak wy ale sroking teraz jak jest płatny to jest śmieć nie bot przechodzę na sbota bo jest bardzo dobry

-->98lvl KiSSpsychoPL.pnghardkor.jpg

Admin Cienia
Opublikowano
a liczyliscie na to ze jakas kupa ludzi bedzie siedziala nad botem miesiacami zeby go udoskonalac a satysfakcja ma byc fakt ze ludzie sobie boca za darmo? Bylo pewne ze bot bedzie platny nie bylo wiadomo tylko kiedy. Dzis o 10 jeszcze byl darmowy. O 11 guzik start bot zrobil sie czerwony.

Co do ceny to za pelnego bota trzeba zaplacic 6e za 30dni. sbot ma cene 5e za 30dni.

12euro za 30dni bo 6euro to na 14dni w srokingu z tego co wyczytałem, a sbot za 30dni i jest dużo lepszy bez porównania za 5euro. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Tak tylko do ibota nie ma loadera ...

Edit :

Jesli ktos chce bocic srokingiem jeszcze 3 dni niech kupi sobie packa za 40 KingGold (Aktywny uzytkownik Konta SroKinga ma 70 KingGolda)

Opublikowano

ludzie ja odpalam srokinga i normalnie mi działa na 3 clientach i nie wykupywałem go wgl i też mam sbota :D do końca roku i jak by ktoś chciał składać się zapraszam

Opublikowano

Mi też działa poprostu odpalilem clienta normalnie a potem odpaliłem srokinga i wziolem Inject i mi sie odaplił normalnie bot i działa. Czy komuś też tak zadziałało ??

Opublikowano

po prostu ściągasz najnowszą wersje 2.0.0.0 darmowe masz 3 clienty żeby mieć wiecej 6 tak jak było parę dni wcześniej musisz wykupić bota dlatego jest SROking płatny jak chcesz odpalać więcej niż 3 clienty ja normalnie odpaliłem SROkinga i zalogowałem się na chara wybrałem nawigacje dałem start bot i bił normalnie moby tak jak wcześniej xD

Opublikowano

hiii All... nierozumiem juz nic.... prosze kolejny raz wytlumaczyc ... pozawczorej ja botowac nie mogl bo sro king byl platny wczorej ja zaszedl juz byl bez platny dzis zachodze znow platny ale gdy zajde za nowego ac w silku on moze darmowo grac.... to jak jest naprawde?

Opublikowano
każda postać może sobie pobocić 6h za free jako okres próbny wink.gif.

OK, więc mam pytanie.

Środa około 8.00 - odpalam grę, SROKing-a i po "Inject" wyskoczyło mi okienko z tekstem po angielsku i cyframi 6:00.

Czwartek około 12.00 - restartowałem grę odpaloną wyżej i znów okienko ale tym razem cyferki pokazały 5:59.

O co w tym chodzi ??

Pozdro

- Przemek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...