Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostateczna decyzja !

Dieoxis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No sory , że jestem taki nachalny no ale co z tym Skyrim'em ? Zagłosowało tylko 30 osób z 500000 userów ! Warto spróbować ! Mogłbym jakoś rozruszać ten dział , jak się nie uda to usuniecie . Warto spróbować :) Co z tego , ze nie ma multi . Na single też jest fajna zabawa . Więc patrzcie na temat !

Opublikowano

Daj sobie z tym spokój. W necie jest w ciul forów przeznaczonych tylko i wyłącznie Skyrimowi, więc po co on tutaj, skoro tam szybciej znajdziesz pomoc, poczytasz newsy itp.?

Imo bezsens, ale poczekajmy na decyzję administracji.

1339163822-U301909.png

Opublikowano

japierdole, chłopie, kurwa Ty chcesz żeby Ci pół forum odpowiedziało na jakąś sugestię? nie przeszło to nie i już, z resztą nie mam pojęcia jaki jest sens robić na forum o hackach do gier MULTIPLAYER dział z grą bez tego trybu...

fs_overall.png

Opublikowano

Nie ma zainteresowania sugestią = nie ma zainteresowania grą = nie ma zainteresowania działem...

To po co on ma być?

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

No sory , że jestem taki nachalny no ale co z tym Skyrim'em ? Zagłosowało tylko 30 osób z 500000 userów ! Warto spróbować ! Mogłbym jakoś rozruszać ten dział

30 z 0,5 mln to dostateczna mała liczba aby tego działu nie było, poza tym mnie się wydaje czy ktoś na range leci?

Gość Mounthains
Opublikowano

Była sugestia w odpowiedznim dziale? Nie byla. Więc nie ma rozpatrzania jej.

A jeżeli nie, to nie bedzie ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...