Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Arta

grzes1300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku może wydaje się, że niemiecka jest najlepsza, lecz finalnie arty są dobrze zbalansowane.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Na początku idź w USA bo ma dobrą szybkostrzelność. Niemcy a szczególnie Bizon od początku ma słabą szybkostrzelność ale jak walniesz nim i będziesz miał farta to będzie nawet przy pierwszym, ale jak skusisz to nie tylko będziesz musiał czekać 20 sek, zanim się załaduję ale wróg ci zwieje. Mi osobiście lepiej grać na USA ale nie próbowałem jeszcze ZSRR

Popieram Piractwo

Opublikowano

Arta niemiecka, jest najcelniejsza przyczym na dobrego kopa, i szybko ładuje.. Sam w idę w drzewko niemieckie HVT i ARTy. Mam hummela brakuje 30k do GwPanthery. Powiem tak Hummel jest wg. mnie 10x lepszy do zarabiania niż KW, SU-85 itp. Luzem wychodze 30k na + mój rekord to ... 67k -15k za naboje = 52k na czysto... Teraz dokupiłem szybsze celowanie i ładowanie ładuje mi w 18sec pociski bija w 8,9 tiery po 300-600 a czołgi typu KW, KW-3 JgPanther biorą na strzał. Mój rekord w DMG to 1187 zadanym w Tiger II . Polcem Ci naprawde iść w niemieckie.

signature.png

Opublikowano

narazie mam w USA priesta a w niemieckiej grila :P nie teraz nie wiem czy dalej iść USA czy niemieckie bo nie ogarnę rozwijania dwóch art naraz

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...