Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1000Slotów,No-Lagg,No-Premium,Dedyk,FreeBudil,

matrixx123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIe Dajemy Dzilke Bo To Zapowiedz Servera A Start 20.04.2012

ZRYTY SERWER I DO DUPY LEPIEJ NIE WCHODZCIE

Nie Daje Op Nawet NA To Nie Liczcie

Opublikowano

RRocman Dalem Ci Bana Za Przeklinanie I wlamywanie sie Na Moje Konto [Pruba Wlamania] Zawsze daje Tresc Bana Wienc Naucz sie czytac

@refresh

Opublikowano

Powiem tak szanowny Admin mati nie ogarnia ponad godzinę prosiłem go o działkę tak jak i inne osoby w pewnej chwili napisała lece nq i tyle.

Gdy napisałem ze mapka nie ogar dał mi dwa staki diamentów i pare innych itemków i zapytał sie czy teraz mi sie podoba, gdzy napisał ze juz idzie my zaczelismy szczerze oceniac en serwer na to szanowy mati pisze z konsoli ,, Ja wszystko widze nooby " i kicka jednego z raczy za to ze powiedział ze serwer jest do dupy, Nie Polecam !!! Serwer nie ogar admin jeszcze bardziej nie pojmuje co to BETA !!!

Odradzam grac na tym serwie !!!

Opublikowano

Po 1 Najpierw Naucz Się Muwić prawde Dzieciaku !!!! po 2 Nic Takiego Nie Bylo W Regulaminie Jest Wyraźnie ADMIN NIE DAJE EQ i nie zamierzam Tego Zmieniać

A Tobie Eq Nie Potrzebne Tylko IQ ci się bardziej przyda ;]

PROSZE ZAMKNAC TEN TEMAT

Opublikowano

Po 1 Najpierw Naucz Się Muwić prawde Dzieciaku !!!! po 2 Nic Takiego Nie Bylo W Regulaminie Jest Wyraźnie ADMIN NIE DAJE EQ i nie zamierzam Tego Zmieniać

PROSZE ZAMKNAC TEN TEMAT

PROSZE ZAMKNAC TEN TEMAT

Mi nie trzeba mam juz dużo IQ tobie się przyda parę lekcji np. mówić w twoim wykonaniu wygląda tak ,, muwic '' na serwie napisałeś ,, muj , ktury , tesz ' i kto tutaj jest dzieciakiem?
Opublikowano

Prawdę powiadasz, żałuje że nie zrobiłem ss'ow o ile wiesz co to jest ( chodzi mi o akcje jak kickales za to ze komus sie serwer nie podobał )

moge wszystkim pokazac jakie mam eq full z diamentów i stak diamentów w eq ...

Opublikowano

zamykam na prośbę autora.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...