Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Woj mental vs Sura BM. Jakie bony ?

Yappez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Tylko i wyłącznie pod sure.

(Da się wybonować porządne eq dla woja aby obrażenia magiczne zadawane wojownikowi były w granicach 1-1,5 k) Tylko właśnie jak ?

Przeszukałem wszystkie TUTY i każdy lipa.

Proszę o porady.

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

Mental w pvp z sura powinien mieć jak najwięcej DEFA, bonów na zmniejszenie oprócz magii nie ma dla wojownika, ew. ogień ale to tylko na duch.

Opublikowano

Full magia i jak najwięcej def ;)

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

Właśnie mam full magie + wszystkie wody, full ludzie również, ale dodam że nie mam takiej jednej wody która daje 10% do magi przez 3 minuty

ABS klasowych nie ma

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

Aha żartowniś ?

nie na WP na hity tez musisz miec

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

po co ci abs na miecze skoro sura bm spami ze skili idioto on przypadkowo zada 2 hity... tak jak wszyscy up rob full magia ludzie kd i ogien

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

po co ci abs na miecze skoro sura bm spami ze skili idioto on przypadkowo zada 2 hity... tak jak wszyscy up rob full magia ludzie kd i ogien

Mam wszystko full i tak mnie jadą gdy gram wojem ale gdy ja wejdę na swojego surę to ja wtedy ich kładę :]

Nie wiem co jest grane, nieraz mnie body kładzie nie wiem jakim cudem, ja mu zadaje wtedy ok, 1,5 - 2k ze sferki, z duszka ok. 1k może mniej

nie dawaj defa, jak masz do wyboru zbroje 150 defa albo 50 defa i 15% magie bierz ta z magia, NA BM DEF NIE DZIALA

Mam zbrojke na 150 lvl. Im większy lvl zbroi tym mniej defa jest. :]

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

Pare uwag ;)

Chyba zapomniałeś abs na miecze ;)

BM bije skillami , a nie z miecz

Full magia w itemkach, + zielona roska, woda na magie, lwia tarcza, full ludzie, kd pod sure.

Najpierw wypij wode ,a potem roske , bo jeśli napierw rose to będzie pisało że niby wode już użyłeś.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Stalka + wszędzie full magia, zielona rosa 20% abs magia i to tyle chyba. Nic więcej nie można zrobić.

Wszędzie......

Tylko w 3 itemach jest ( hełm, zbrojka, i branza)

20% + 25% + 20% = 65% do tego dochodzi zielony napój 20 % czyli daje mi to 85%

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

pytanko male jak stalka ma wbudowany bon na magie to nie mozna miec 2 bonu na magie ?:P ROZKMINCIE TO HEHE

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

pytanko male jak stalka ma wbudowany bon na magie to nie mozna miec 2 bonu na magie ? :P ROZKMINCIE TO HEHE

nie można,...

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

pytanko male jak stalka ma wbudowany bon na magie to nie mozna miec 2 bonu na magie ? :P ROZKMINCIE TO HEHE

XenoxMT2 - w jednej ze zbrojek z systemu ulepszania jest luka i zamiast magii ma omdlenie i w niej można wbić 2x magię. Ale tylko w takich wypadkach można bez pomocy kogoś z dostępem do bazy tak zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...