Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Xin Zaho

Sagor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:D Przedstawie dziś Build Xin'a :D

No to zaczynamy

Skille wspierające

ghost.pngexhaust.png

Rozklad Skill'i

Q-E-Q-W-Q-R-Q-W-Q-W-R-W-W-E-E-R-E-E

Itemy

dagger.gif>>berserkers-greaves.gif>>b-f-sword.gif>>the-black-cleaver.gif>>zeal.gif>>phantom-dancer.gif>>zeal.gif>>sheen.gif>>phage.gif>>trinity-force.gif>>b-f-sword.gif>>infinity-edge.gif>>b-f-sword.gif>>infinity-edge.gif Lubthe-bloodthirster.gif

Dla wiarygodności moje staty

xinzaho.png

:P Proszę o wyrozumiałość iż jest to mój pierwszy Build :P

Opublikowano

1. Zły dział.

2. Co za problem zagrać z botami i wykręcić 46/4 ?

3. Brak stron z runami, masterkami.

4. Bloodthristera bym wcisnął zaraz po Phantom Dancerze, potrzebny lifesteal.

To tyle ode mnie.

Opublikowano

Up@

Nie boty bo jest :

"klasyczna ,zwykła"

A nie było razem przeciwko si lub coś.

topic@

Zaraz zaraz. W choya lecisz !?

Cenzura wymiata. Na środku zamazane po prawej stronie są nicki. Ale zaraz ! W przeciwnej drużynie nie ma nicków tylko nazwy champów -.- Co do buildu. Pasowałoby leciutko xin'a pod offtanka robić. Bo później sam padnie na pare skilli.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Hue. Huehue. 2x IE świadczy o tym, że kolega kompletnie nie umie grać. Jeśli chcemy więcej krytyka, to bierzemy PD, inaczej zawsze bierze się więcej LS więc BT. 10 lv... Fajnie. 0 run i masterek bo kolega takich rzeczy nie posiada. Xin glass cannon to fail jeśli team ma chociaż troche pomyślunku.

Opublikowano

Prosze wyniki 3 vs 3 chyba mówia same za cb

won.png

lvl 10 i wszystko jasne, wbij 30 lvl, zagraj kilkadziesiąt rankedów a dopiero później zabieraj się za buildy.

Opublikowano

Poziom 10... OP ENEMYS. Tak na serio, to jak wbijesz 30 lv i wpadniesz xinem na rankeda na jakimkolwiek elo i zrobisz go tak jak teraz - to padniesz szybciej niż zdążysz rzucić q.

Opublikowano

Kurde ludzie... usuńcie to, bo jeszcze jakiś newbie sobie tak pogra :P

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Gdzie runy? Gdzie masterki? Gdzie jakieś taktyki? Gdzie screen z rankeda? Na normalach grają same retardy...Build do dupy.Nic nie ma.Nie ma nic też na deffa.Ja bym tam walnął flash/exhaust lub flash/ignite ,ale to nie ma dużej różnicy.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

I bierzcie buildy z mobafire... 87% ma build xina glass cannon nie mający prawa bytu... @allup jakie runy i masterki, jaki screen z rankeda jak ma 10 lvl?

Opublikowano

Dwa razy IE, i PD + TF. Pfff.

Po pierwsze robienie xina pod ad wg. jest idiotyzmem, to jest offtank z założenia i tego się powinno trzymać. Jeżeli ktoś chce builda na offtanka jak i na ad, zapraszam na pw.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...