Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CM

wroland

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowalem demko cm podan na aukcji allego (http://www.allegro.pl/item327344530_mu_online_global_cheat_master_v2_0.html), ale jak uruchamialem hacka to mi nie dzialal. Skasowalem pliki CM, uruchamiam nomalnie gre przez main.exe, a tam wciaz, okropne klatkowanie 1fps >.< i niebieski ekran. Wczoraj mi jeszcze normalnie dzialalo, mam najnowsze sterowniki do karty...

umieszczam screeny:

bluscrinjn2.th.png

screen032107540000an2.th.jpg

Opublikowano

To wygląda tak, jakbyś miał wodę w monitorze :P

Nie wiem czemu tak się dzieje ale popatrz na dobre strony.

Logo Webzenu wygląda dużo lepiej ^_^

PS: Może format?

aaa

Opublikowano

1. Re-install MU Client

2. Wywal do końca wszystkie pliki z tym demo CM'a

3. Wyczyść rejestr

I napisz czy pomogło.

aaa

Opublikowano

co dokladnie wykasowac w rejestrze?

@Patro:

Wczoraj jeszcze normalnie mi dzialalo... Stery najowsze juz instalowalem....Raczej nie jest to wina sterownikow.

Opublikowano

Nie skasuj tylko wyczyść :D

Tak ogólnie :P

Np. jv16PowerTools - jest tam funkcja "Wyczyść Rejestr"

aaa

Opublikowano

tez tak mialem z 3 razy nowsze sterowniki karty graficznej powinny pomuc :)

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

Czyli po zainstalowaniu dema CM mogly sie zepsuc sterowniki?-.- Wczoraj gralem i bylo ok... Z eszta juz mowilem, ze juz zainstalowalem najnowsze sterowniki!

Opublikowano

na 99% to nie cm... zainstaluj sterownik dobre pod swoja karte a nie najnowsze ;p

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

A co Wy tacy pewni, że to nie CM? :P

Może to demo z aukcji to jakaś podróbka czy co.

Ja nadal zostaje przy swoim - format.

A jeśli nie masz płytki to polecam torrenty, tam znajdziesz wszystko.

aaa

Opublikowano

jesli brałeś to z allegro to po:

1-- Rob formata bo masz keylogera ..

2-- Format po sprawie ale to wina sterowników na 100% przy instalacji loop back coś ci sie zjebało ... Miałem podobną sytuacje ...

Opublikowano

A wy ciagle ze swoimi sterownikami.... Zainstalowalem ze strony nvidii=lipa. Zainstalowalem z plytki ktora przyszla za karta graficzna=lipa...Dalej niebiesko. Inne gry dzialaja normalnie.

Opublikowano

1. Sprawdź swój monitor czy taka fajna czarna malutka kuleczka się nie rusza lub najlepiej pożycz od kolegi monitor i przyczep jego monitor do swojego kompa i zobacz czy coś to da. Mój 1 kolega miał coś z monitorem i też coś takiego mu się pokazało lecz miał ekran zielony.

2. Mogła ci się spalić karta graficzna. Nie wiem z jakich przyczyn lecz kiedyś kolega też tak miał i musiał cała kartę graficzną wymienić gdyż nawet format mu nic nie pomógł, a też miał niebieski ekranik .

Opublikowano

1. Monitor raczej nie ma wplywu na fpsy. Oprocz niebieskiego ekranu, gra strasznie klatkuje.

2.Zainstalowalem sobie dzisiaj crysis, dziala normalnie przy 40-60 fps na high. To raczej nie przez karte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...