Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Odnośnie hostingu craftserve.pl

wnS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm..

craftserve.pl ani nie można od razu skreślać bo jest on dosyć drogim hostingiem, jak na moją kieszeń, bo ja akurat

nie zarabiam zbyt dużej sumki, więc nie postawiłbym tam serwera. Ale mam dla ciebie ciekawą informacje. Mój kuzyn

kiedyś miał tam serwer przez miesiąc, chciał tylko sprawdzić jak to miej więcej było. Okazało się, że serwer

śmigał bez lagów, ale pod koniec miesiąca zdarzały się spadki i bardziej lagowało.

OndteAw.png

Opublikowano

Z całego serca nie polecam hostingu, nie dają ci pełnej kontroli, tzn. dostępu do plików .jar etc.

Nauczmy Dzieci NEO dawać LUBIĘ TO!

To nic nie kosztuje, a motywuje -.^

Opublikowano

Drogi, lagi, 0 kontaktu, ewentualnie jeśli się nawiąże jakiś kontakt to odpowiadają gdzieś po miesiącu przy czym nic nie zdziałają. Miałem tam serwer przez 3 miesiące. Nie polecam.

Opublikowano

zamykam na prośbę autora z raportu.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...