Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Ticket, a ban

DarkPL96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W jaki sposób admini banuja graczy? np. ktos napisze ticketa na dana osobe to oni juz go banuja? Maja jakies programu co sprawdzaja czy ty kiedys na tym koncie grales na hackach wspomagaczach itp. Bo czesta jak gram to duzo osob mowi mi "ban, masz bana itp. Na hackach i wspomagaczach itp. nie gram mam tylko lagi ma BG ze czasami widza mnie jak biegam w miejscu a ja widze ze biegam normalnie to mam sie bac? Bo niewiem czy oplaca mi sie kupywac g1 i premki jak groza mi banem:/

Opublikowano

Jak koleś wyśle ticketa, z dowodem , np screen lub fimil pokazujący że czitujesz, możesz dostać bana :) Licze na Like

A kupować spokojnie możesz :) MI też grożom bo dobrze gram, ale sie nie przejmuje. Bo nie chetuje :)

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

Thx. A jak gram z kolegami na ts i mowia mi gdzie ktos jest np. jest koles na spocie walne granata i chlop deda a krecil wtedy filma to moge dostac bana ze niby gps mam?

Opublikowano

Edytujcie swoje posty. " grożom " Chyba grożą ...

@Topic

Posłuchaj : jeśli admin wejdzie na rooma i zacznie Ci się przyglądać i będzie widział, że po prostu ogarniasz to nic Ci nie zrobi. Filmy kręca tylko dla dzieciaków z OPK, bo nikomu nie chce specjalnie włączać Hyper'a albo Fraps'a, żeby nagrać jak ktoś kogoś zabija. Tickety bez dowodów są gów*o warte, ludzie straszą tym hackerów chociaż i tak żaden się nie przejmuje, bo co z tego, że nawet jak go zbannują to założy sobie nowe konto ...

"Na hackach i wspomagaczach itp. nie gram mam tylko lagi ma BG ze czasami widza mnie jak biegam w miejscu a ja widze ze biegam normalnie to mam sie bac? Bo niewiem czy oplaca mi sie kupywac g1 i premki jak groza mi banem:/" Nie masz o co się bać, chyba, że bana wyłapiesz "przypadkiem" podczas Mass Bannów.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

a jak gralem na zoombie opk (chyba gdy mialem 8 czy 9lv) potem juz niegralem wgl. na hackach i po 2 3 miech dostalem bana to admin to widzial i dopiero po takim czasie mnie zbanowal?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...