Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co lepsze?

niv

lepsza broń  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. co lepiej kupi?

• g36e
      11
    • m416
      2
    • inna[napisana i opisana w komentarzach]
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

siemka grałem w tom grę kiedyś i teraz znów zacząłem i nie wiem co kupić kasy mam sporo

:)

g36e <czy> m416

jeżeli znacie lepszom broń pisać zamiast jedno z tych u góry i swojom

range i kase na wszystko mam nie pisać że coś jest tańsze chodzi mi o jakość i tylko jakość

sorka za pisownie ale temat na szybkiego

Opublikowano

Bierz m416 jak wracasz do gry szybciej ogarniesz i lepiej będzie ci się grało ;)

Z czasem weź g36e *lepsze od m416# ale pograj troche w CA i dopiero się za nią bierz

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Wiesz, G36E i M4A1 (nie M416) to są jedne z najlepszych broni w tej grze, ja bym wybierał pomiędzy nimi.

Opublikowano

ja osobiscie najbardziej lubie AUG A1 BLACK dla mnie nieporownywalny do g36e bo z nia nie umie grać ;)

m4a1 ci polecam bo mniejszy recoil + ulepszysz na maxa masz jak cbq i nie będziesz tak wyzywany jak przy m416 ;)

bez youtuba

Opublikowano

G36E jest zdecydowanie najlepsze, pod warunkiem, że ogarniesz recoil, zamiast M416 rozważ zakup M4A1, jest to o wiele lepsza broń według mnie, po przeróbce niemal jak CQB, bierz gietkę, potrenujesz nią trochę i z czasem nabierzesz wprawy, a jak nie chcesz poświęcać czasu na naukę gietką, to bierz M4A1 i ulepsz ją sobie w GE.

Opublikowano

Gieta.

(Wczoraj grałem nią, i powiem Ci że jak za szybko nie strzelasz i ogarniasz recoil bierze na 3-5 strzałów)

Dla tego polecam.

+ Ten celownik na Costa Recon wbijesz na dach i jedziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...