Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Spadajaca kula

kravter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

jestem snajperem i mam jedno pytanie czy da sie wylaczyc spadek kuli? znaczy im koles dalej stoji to ja musze wyrzej celowac czy da sie to wylaczyc? z gory dzieki

50571a1c35af9234b99355528b5d608e87447462.png
Opublikowano

Nie ma takiej opcji żeby wyłączyć aby kula nie spadała, ponieważ to jest od zasięgu brońi tak samo jak w prawdziwym świecie kula opada po pewnym czasie, ponieważ traci siłę w grze można przedłużyć dalekość strzału poprzez nowe lufy, itd ale to już jest za kase normalną (trzeba mieć lv) lub za prawdziwą. Jeżeli chcesz kogoś trafić to musisz wyczuć kiedy kula opada i podnieść nieco celownik broni aby trafić ;D sam jestem reconem ale ja używam teraz m14 EBR, ponieważ jest szybkosztrzelna i łatwo zabić polecam :)

Opublikowano

Mi to tam nie przeszkadza. Da się przyzwyczaić. W niektórych cheatach masz opcję no spread czyli, że kula leci prosto i nie opada.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

luzik mam m95 i teraz gralem to mam 12 naboi w niej jak pamietam :D to wywalilem 12 naboi i zabilem 11 kolesi :D na koniec rundy wyszlo jakies 30-4 :D

50571a1c35af9234b99355528b5d608e87447462.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...