Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Stream

eXciting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy, tak jak kolega wyżej wspomniał.. Jak chcesz mieś lepszej jakości dźwięk obraz, więcej bajerów na profilu to trzeba płacić.. Ale jeśli wiesz ze osiągniesz jakiś sukces, to warto zapłacić.. Przykładem jest Mandzio ktory na stramach trzepie niezła kase ;)

Opublikowano

@Up

Ta, Mandzio trzepie niezłą kasę, ale sam za bardzo nie zaistniał, został wypromowany przez Gimperra, ten to dopiero kasę trzepie ^^

Opublikowano

Jest płatny i darmowy . Na darmowym słabsza jakość.

Z tego co wiem, słabsza jakość tyczy się tylko dźwięku.

Jakoś streamowałem na own3d.tv i nie zauważyłem gorszej jakości obrazu o.O

A może o czymś nie wiem ?

Opublikowano

bo ja na tym xsplicie jak klikam add game. to mi wychodzi buy now. a ściągałem z odnośnika na own3d.tv A chcę streamowac dla jaj :). 830 elo na nordicu z nubami 20-6 staty i tylko ja turrety niszcze :D.coś dla beki może od czasu do czasu ktoś mnie poogląda. Hmm można jakąś instrukcję bo nie mam pojęcia jak zacząć

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

bo ja na tym xsplicie jak klikam add game. to mi wychodzi buy now. a ściągałem z odnośnika na own3d.tv A chcę streamowac dla jaj :). 830 elo na nordicu z nubami 20-6 staty i tylko ja turrety niszcze :D.coś dla beki może od czasu do czasu ktoś mnie poogląda. Hmm można jakąś instrukcję bo nie mam pojęcia jak zacząć

Jeśli chcesz streamować na own3d.tv to masz tam podaną instrukcję gdy zaczynasz streamować.

Opublikowano

żeby was nie wkur...ć to daje s/s. http://imageshack.us/f/14/beztytuuvur.jpg/ mam ta wersje 1.0 i 2 ss po kliknięciu add game. wtf? http://imageshack.us/photo/my-images/26/beztytuu2vp.jpg/

@edit trochę się bawiłem i nie mogę tylko dać add game ale poustawiałem wszystko tylko nie wiem jak zrobić żeby był obraz na own3d.tv?

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

Po co Add game ?

Zakładka Brodcast i tam masz wszystko do uzupełnienia.

Dane (kanały itp itd - nie wiem bo mam już to zrobione) masz podane w zakładce "My Livestreams" po zalogowaniu na own3d.tv

Chociaż z tego co widzę wystarczy z poziomu Xsplita połączyć konto z own3d.tv i możesz streamować.

Naprawdę dawno temu się w to bawiłem i nie pamiętam.

Jeśli chcesz głębszej pomocy to pisz na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...