Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] [WARNING] Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam własnego VPS maszyna 4ghz procek i 2gb ramu. wyswietla mi sie ten komunikat ciagle wrecz ostatnio "12:31:31 [WARNING] Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded?" Jak sie pozbyc tego? Wiem ze to jets ze serwer nie wyrabia ale zuzycie serwera na to nie wskazuje i to wogole zucycie ramu mam na poziomie okolo 1gb. Odpalam komenda java -jar craftbukkit.jar a jak odpalalem wczesniej poprzez ./start.sh z ustawieniami na 1gb to jeszcze czesciej byl ten komunikat wiecej ramu jak chcialem dac czyli 1,5gb to nawet nie chcial odpalic bo odrazu za duzo ramu i tak mu szlo. Co z tym zrobic?

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/478214-warning-cant-keep-up-did-the-system-time-change-or-is-the-server-overloaded/

Neyone co nie co w tym temacie wytłumaczył.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...