Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie s26 - metin2.pl

Mongoły_Back

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się będę rozpisywać. Odpowiadajcie w punktach, tak jak są pytania, wszelkie inne odpowiedzi raportuje ;)

S26 - Solar

1.Skąd na 1lvl'u wziąć jakiegoś wierzchowca ?

2.Czy opłaca się coś na start kupować z IS ? (mam 2konto buffa jako zwerbowany przyjaciel)

3.Ile kosztuje tygrysia +9, szeroki miecz+9 ?

4.Czy najbardziej opłaca się zagrać w shinsoo?

pzdr.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Nie za długo grałem na s26 ale powiem Ci chociaż to co zapamiętałem. :)

1. Od 20 lvl'a chyba jest dopiero Dzik, można go kupić z IS - chyba są jeszcze inne sposoby, przepraszam dawno na PL nie grałem i znam tylko IS. :)

2. Nie, ponieważ masz taką fajną opcję jak Sponsor Pay... Zakładając nowe konto + zwerbować je sobie, tak jak już zrobiłeś, ale upewnij się, że konto zwerbowane jest świeże. Powinieneś mieć w IS taką opcje dla nowych graczy " za każdy pierwszy kupiony przedmiot otrzymujesz PD + 3rękę na tydzień " - robisz ankiety poprzez Sponsor Pay, na 9 sm aby kupić przepustkę - dodatkowo 1-2kk na start jak pozbierasz itemki :P no i łapiesz ten poprzednio wymieniony pakiet. Niektóre ankiety nie działają, rób te Darmowe oraz przez Aola - będzie więcej a na MPC jest jakiś poradnik o tym. :)

3. Z tego co pamiętam... nie chcę wprowadzać w błąd ale z miesiąc temu to tygrysia gdzieś w granicach 3-5kk, ale nie jestem pewien. :P

4. Spróbuj Shinno/Chunjo - jak grałem ten jeden dzień na Solarze to masakra tyle botów i dzieci ksujących w Jinno. <_<

Mam nadzieję, że pomogłem choć trochę liczę, że ktoś mnie poprawi w niektórych punktach. :P

E9mwj60.png
Opublikowano

Nie za długo grałem na s26 ale powiem Ci chociaż to co zapamiętałem. :)

1. Od 20 lvl'a chyba jest dopiero Dzik, można go kupić z IS - chyba są jeszcze inne sposoby, przepraszam dawno na PL nie grałem i znam tylko IS. :)

2. Nie, ponieważ masz taką fajną opcję jak Sponsor Pay... Zakładając nowe konto + zwerbować je sobie, tak jak już zrobiłeś, ale upewnij się, że konto zwerbowane jest świeże. Powinieneś mieć w IS taką opcje dla nowych graczy " za każdy pierwszy kupiony przedmiot otrzymujesz PD + 3rękę na tydzień " - robisz ankiety poprzez Sponsor Pay, na 9 sm aby kupić przepustkę - dodatkowo 1-2kk na start jak pozbierasz itemki :P no i łapiesz ten poprzednio wymieniony pakiet. Niektóre ankiety nie działają, rób te Darmowe oraz przez Aola - będzie więcej a na MPC jest jakiś poradnik o tym. :)

3. Z tego co pamiętam... nie chcę wprowadzać w błąd ale z miesiąc temu to tygrysia gdzieś w granicach 3-5kk, ale nie jestem pewien. :P

4. Spróbuj Shinno/Chunjo - jak grałem ten jeden dzień na Solarze to masakra tyle botów i dzieci ksujących w Jinno. <_<

Mam nadzieję, że pomogłem choć trochę liczę, że ktoś mnie poprawi w niektórych punktach. :P

Dzięki za odpowiedzi, lecz jeszcze mam pytanko.

Czy ten dzik coś daje? :) Czy tylko ma za zadanie być ''koniem''?

A ta opcja z tym pierwszym zakupem.. to zabardzo niemoge znaleźć.

pzdr.

Opublikowano

dzik daje 20% silny na moby mozna go kupic w tej chwili tylko od graczy ( w IS sa jakies lwy itp ale tylko na 7 dni i czas leci nawet gdy go nie uzywasz, dodatkowo zeby z niego bic trzeba miec bojowca i zwoj ewolucji ktory dropi w krainie gigantow )

opcja z pierwszym zakupem klikasz na IS w grze otwierasz byle ktora zakladke i powinno byc napisane gdzies o tym ze po zakupie dostaniesz PD i 3reke na tydzien, jezeli tego nie ma zrob nowe konto i zobacz czy bedziesz mial ta promocje

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

dzik daje 20% silny na moby mozna go kupic w tej chwili tylko od graczy ( w IS sa jakies lwy itp ale tylko na 7 dni i czas leci nawet gdy go nie uzywasz, dodatkowo zeby z niego bic trzeba miec bojowca i zwoj ewolucji ktory dropi w krainie gigantow )

opcja z pierwszym zakupem klikasz na IS w grze otwierasz byle ktora zakladke i powinno byc napisane gdzies o tym ze po zakupie dostaniesz PD i 3reke na tydzien, jezeli tego nie ma zrob nowe konto i zobacz czy bedziesz mial ta promocje

Dzięki, wszystko zrozumiałem.

Widać już tą ofertę PD+3reka.

Czy opłaca się kupić tą skrzynkę, z której dropi Biały Lew? ;)

Ostatnia odpowiedź i temat do zamknięcia.

Opublikowano

1.Tylko na 18-20lv.

2.Nie

3.o ile pamietam 5-15kk

4.W Jinoo.

1357070109-U588260.png

| exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 |

Opublikowano

skrzynki sie nie oplaca szansa ze dropnie lew mala lecz zawsze mozesz sprobowac moze akura ci sie poszczesci i dropnie ci lew, bedziesz mial wierzchowca a on jest na 40 h

Zwierzęta o białym futrze są rzadkością i wiele kultur przypisuje im nadzwyczajne siły. Funkcja: Można go używać od 1 lv postaci, Biały Lew. Pochodzenie:

Misje: - Inne:

• Czas trwania wierzchowca wynosi 40 godz. (gdy na nim nie siedzisz, czas stoi w miejscu).
  • Bonusy: 30% więcej EXP'a podczas jazdy.
  • Nie można tą pieczęcią handlować.

Ta pięknie ozdobiona skrzynia zawiera zaiste królewski skarb. Funkcja: Zawiera losowy przedmiot. Pochodzenie:

• Item-Shop za 35 SM. (tylko podczas oferty promocyjnej)

Misje: - Może zawierać:

Inne: Można tym przedmiotem handlować.

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...