Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Renekton vs Volibear

Bastian103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Renekton to jedna z nielicznych postaci która ciora wszystko. W dodatku świetna na solo topie, a co do tf wejdziesz z ulti i śejesz mordor ;P Polecam Ci go i to bardzo. Jak dlamnie lepszy od volibeara.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Na solo top Renekton, bije większość, posiada stuna, łatwo kogoś złapać.Przeważnie gram nim jako OffTank i spisuje się dobrze, jeżeli gram z papierami to samo AD starczy.

Co do Voliego, do tylko jako Tank + w gangach sporo działa, ulti + iskra - jest dmg.

Opublikowano

Renekton OP DMG , offtank + stun , kradzież życia

Volibear super pasyw nie raz pomaga przeżyć zrobiony pod tanka jest nie do zatrzymania i zabijać też potrafi :)

Brałbym voliego

giphy.gif

Opublikowano

Mam obie postaci i jeśli chodzi o wybór to obie są sobie równe.

Lecz na solo top na 100% renekton silne dmg ulti itp.

Jeśli chcesz bardzo pomoc drużynie to voli akórat na team fightach gram voli bo przerzut i spowolnienie i ziomek ma deda :)

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Renek w early wszystko niszczy ale w late traci swój DMG.Sam posiadam renka i według mnie w late jest również potężny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...