Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[www]Mój własny CMS

Wyobraźnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Chciałbym wam się pochwalić moim CMS'em który piszę już od dłuższego czasu. Co tu więcej pisać tutaj jest link: http://design-website.pl/logowanie.php Login i hasło to: demo. Prosiłbym was tylko o jedną rzecz, prosiłbym o nie kasowanie kont użytkowników oraz zmiany hasła ani loginu. W rzeczywistości wszystko działa tylko nie ruszajcie tego bo tak to będę zmuszony skasować dostęp do panelu. W celu zobaczenia np tekstu wrzuconego przez was tutaj jest link: http://design-website.pl/tekst/. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ładnie, estetycznie to wygląda i mi się bardzo podoba. Pozwoliłem sobie utworzyć własny nick w bazie.

Nie dawaj dostępu do kont, gdzie można coś edytować. Na tym forum są takie dzieci, że wszystko Ci usuną.

PS. Jak wpiszesz złe dane, to jest komunikat z literówką: "Podano dane są nieprawidłowe!"

Opublikowano

Może nie nazwałbym tego na szybko tylko może same komunikaty bo nad skryptem pracowałem powoli i wszystko dokładnie zrobiłem. Na najbliższych dniach zostaną dodane konta z ograniczeniami jak administrator czy moderator. A macie może jakieś pomysły jakie funkcje dodać do cmsa?

#edit błąd został poprawiony ;)

Opublikowano

Bardzo fajne :D. Powiem tak, może coś wyjść z tego fajnego.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Bo za pewne jakiś de**l skasował konta co za dzieci, Od teraz jeśli ktoś chciałby zobaczyć CMS proszę pisać na gg: 37768230

System jest nawet zabezpieczony. Ale nadal pracuję nad tym ;)

Opublikowano

Tak jak wcześniej napisałem dane do konta zostały zmienione bo jak zwykle jakieś dzieciaki nie doceniają czyjegoś wysiłku i wszystko by pokasowali i zepsuli. Żal mi was tyle powiem wy nawet pewnie kanapki sobie nie umiecie zrobić :D

Opublikowano

Tak jak wcześniej napisałem dane do konta zostały zmienione bo jak zwykle jakieś dzieciaki nie doceniają czyjegoś wysiłku i wszystko by pokasowali i zepsuli. Żal mi was tyle powiem wy nawet pewnie kanapki sobie nie umiecie zrobić :D

Mówiłem Ci, że tak będzie... nie posłuchałeś i teraz masz. Tutaj połowa osób to dzieci, które tylko czekają, aby coś zniszczyć.

Osobiście widziałem cały CMS i mi się naprawdę spodobał. =)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...