Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]pewnego hacka

dautilius2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, nie wiem gdzie to dac wiec daje tutaj, sytuacja jest taka ze ; jest terz drop z jajek , dropia magiczne kamienie, koles ma ich pelno i juz nie zbiera -otwiera jajka a te kamienie leca na ziemie z przypisanym nickiem, tylko ze nick nie znika a znikaja od razu po 3 minutach jajka. szukam takiego hacka co mi te jajka podniesie z ziemi. mysle ze w miare opisalem o co mi chodzi, dziekuje za pomoc .

Opublikowano

Rozumiem że chodzi Ci o drophacka aby kraść itemki z czyimś nickiem. Jest to możliwe po pobraniu moda

metin2mod.tk

pobierasz moda, wypakowujesz go do folderu z grą, odpalasz i w trakcie gry wciskasz F6 i masz opcję DropHack(m) - przestawiasz ją z OFF na ON i po najechaniu maszą na itemek innego gracza (gdy przypisany jest mu dany nick) wyląduje on w twoim eq

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem
Opublikowano

Tylko pamiętaj że musisz obejść hs , bo inaczej może to się skończyć banem.

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

hej , juz do tego doszlem , ale dziala tylko z pt , na hsa mam blokade caly czas :) + polecialy ;) aha, tu nie chodzilo o kradziesz , tylko przejmowanie magicznego metalu.bo znika razem z przypisanym nickiem, nie da sie inaczej podniesc ;)

Opublikowano

Witam ,jesli ktos ma jakiego kolwiek chacka oczywiscie za free gram na Metin5,EliteMt2,SurFaceMt2,MexiliaMt2 jesli ktos ma do tych serwerow chacka to niech pisze na GG-35985282 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...