Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Serwer Metin2 ?

Peusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o serwer na którym są skille P1,P2,P3,P4,P5,P6,P7,P8,P9,P10, ----> B

I mam takie pytanie czy wie ktoś jaki to serwer?

Nie wiem w jakim dziale to napisać jeśli źle to proszę aby Mod przeniósł temat.

Będą Like!

x

Opublikowano

no tak ktos tak unikalnie zrobił i ten użytkownik poszukuje tego serva. Osobicie nie przypominam sobie, ale postaram sie poszukać.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Właśnie to był jeden serwer kolega mi powiedział ale nie pamięta nazwy mówi, że to 1 serwer ze skillami B

x

Opublikowano

Jeśli chodzi o serwer to chyba już takiego nie ma. ;[

Po pierwsze : Było napisane

Po 2. Nie ten dział

Po 3. Raport.

Papa

Kolego czy Ty masz oczy ? [Dyskusja] tak więc może Ty zechciałbyś Raporcik za spamowanie ;]

x

Opublikowano

Po co ci taki serwer? jest to tylko zmiana nazwy Skilla P1 , p2 , p3.. To zapewne jest G1 , g2 , g3 a B to odpowiednik P. Pewnie pomyślałeś że jak jest skill P2 to daje więcej ataku :>

Opublikowano

Po co ci taki serwer? jest to tylko zmiana nazwy Skilla P1 , p2 , p3.. To zapewne jest G1 , g2 , g3 a B to odpowiednik P. Pewnie pomyślałeś że jak jest skill P2 to daje więcej ataku :>

To prawda, na pewno tylko zmienione ikonki jak na tilianie (S zamiast P). Tylko ymir umie dodać kolejny poziom skilla, to zbyt skomplikowane dla polaka, trzeba znać na wylot pliki serwerowe i clienta

d3eh5b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...